Nouda tai tilaa kotiin Valkeasta

Useat Valkean liikkeet voivat tarjota asiakkailleen erityispalvelua epidemia-aikana, jolloin ihmisten välinen kanssakäyminen tulisi rajata minimiin. Lue alta kaiken aikaa päivittyvästä listasta, mitkä tuotteet ja palvelut voit tilata Valkeasta kotiovellesi ja mistä liikkeistä voit noutaa verkkokauppaostoksesi tai puhelintilauksesi vain nopeasti kassalla piipahtaen. Pysytään terveinä!

Sokos Pukumies

Tilaa ja nouda Sokoksen kauneuden osaston tuotteita!

 1. Soita etukäteen puh. 044 405 0703
 2. Tee tilaus puhelimitse
 3. Nouda valmiiksi pakattu tilaus myymälästä!

Maksu noudon yhteydessä.

Palvelu voimassa toistaiseksi.

Sokos Herkku

Tilaa ruoat suoraan kotiin Sokos Herkusta!

Verkkokaupassa teet ruokaostokset vaivattomasti kotoa käsin. Kotiinkuljetus S-Etukortilla alkaen 9,90 €. Tee ostokset osoitteessa: foodie.fi/herkkuoulu

Noomi Store

Noomistore on korkealaatuisten lastenvaatteiden erikoisliike, josta löytyy laadukas ja laaja merkkivalikoima lastenvaatteita kaikenikäisille lapsille. Noomi tarjoaa  kotiinkuljetuksen kaikkiin verkkokaupan kautta tehtyihin tilauksiin n. 20 km säteellä.

Tilaukset: www.noomi.fi

Natural

Natural on oululainen perheyritys ja toiminut luontaistuotealan edelläkävijänä Oulussa jo 35 vuoden ajan vastaten osaltaaan alueemme asukkaiden hyvinvoinnista ja terveydestä. Naturalilla yli 50€ tilauksille 15km säteellä Valkeasta kotiinkuljetus 0€.

Tilaukset:  www.terveyskioski.fi / p. 08-376345 /valkea@oulunnatural.fi

Rags

Rags on oululainen multibrand-vaatekauppa naisille ja miehille, jonka valikoimissa on useita hienoja brändejä tarkkaan valikoituine tuotteineen. Ketteränä yksityisenä toimijana Rags tuo uutuuksia myymäläänsä viikottain.  Ragsin ostoksia toimitetaan kotiovelle Oulun alueella. Muualle Suomeen ilmaiset toimitukset.

Tilaukset: rags.fi /somekanavien kautta / p. 050 3024 244

Superdry

Superdryn ostoksia toimitetaan kotiovelle Oulun alueella. . Muualle Suomeen ilmaiset toimitukset.

Tilaukset: rags.fi, somekanavien kautta / p. 050 3024 244

Jasmin lasten- ja äitiysasut

Jasmin on oululainen lasten- ja äitiysasujen erikoisliike. Jasmin tunnetaan laadukkaista, kansainvälisistä lasten merkkivaatteista ja äitiysvaatteista. Kauppias kuskaa ostokset kaupunkialueella kotiovelle!

Tilaukset p. 0407712700 /asiakaspalvelu@jasmin.fi

The Body Shop

The Body Shop on kansainvälinen kosmetiikkayritys, joka tarjoaa ihon- ja hiustenhoitotuotteita naisille ja miehille. Valikoimaan kuuluu myös laaja meikkisarja. Suurin osa tuotteista perustuu aitoihin luonnon raaka-aineisiin. The Body Shopin verkkosivuilta voi tehdä tilauksen, jonka voi noutaa suoraan Valkean myymälästä (toimitus myymälään 0€).

Gina Tricot

Gina Tricot on kansainvälinen muotiketju, joka tarjoaa vaatteita ja asusteita kaikille tyylitietoisille naisille. Ginalla nettikauppaostokset on mahdollista tilata myymälään ilman toimituskuluja. Viitteelliset myymäläsaldot voi myös tarkistaa netistä ja soittamalla voi varata tuotteen.

Tilaukset: p. 08 570 0111

Cubus

Cubus on yksi Pohjoismaiden johtavista muotiketjuista. Cubus tarjoaa laadukkaita ja muodikkaita vaatteita edulliseen hintaan naisille ja lapsille. Cubus-liikkeitä on jo yli 300 liikettä kuudessa eri maassa. Cubuksella on mahdollisuus varata tuotteet valmiiksi myymälään ”etsi ja varaa myymälästä” -toiminnolla.

Tilaukset: cubus.com

Herkun Kukka

Herkun Kukasta löydät raikkaan valikoiman kauden kukkia, ammattitaitoista kukkasidontaa leikkokukista ja kauniita istutuksia ruukkuihin. Herkun Kukasta saat tilattua tuotteet kotiinkuljetuksella, hinta alk. 9,90 €.

Tilaukset ja saatavuuden varmistaminen: p. 044 4050730, ideoita voi hakea kukkakuvastosta https://bit.ly/3bomnrR

Bik Bok on yksi Pohjoismaiden johtavista nuorten naisten muotiketjuista. Heidän valikoimansa päivittyy joka viikko uutuustuotteilla, joten tarjonta on aina ajankohtaista! Bik Bokillla on mahdollisuus varata tuotteet valmiiksi myymälään ”etsi ja varaa myymälästä” -toiminnolla.

Tilaukset: bikbok.com

Carlings on norjalainen farkkuketju ja lifestyle-konsepti. Rakkaudesta farkkuihin Carlings tarjoaa laajan valikoiman markkinoiden suurimmilta merkeiltä, kuten Levi’s, Lee, Diesel, Neuw ja Karve. Carlingsilla on mahdollisuus varata tuotteet valmiiksi myymälään ”etsi ja varaa myymälästä” -toiminnolla.

Tilaukset: carlings.com

 1. Selaa valikoimaa pohjoisten Vila, Vero Moda ja Jack&Jones -liikkeiden IG shopissa @veromoda.vila.jackjones_store
 2. Laita viestiä directin kautta ja kerro mistä tuotteesta olet kiinnostunut.
 3. Maksu tapahtuu joko MobilePaylla tai tilisiirrolla.
 4. Kun maksu on suoritettu postitamme tuotteet. Viimeistään seuraavana päivänä.
 5. Sinulla on normaali 30 päivän vaihto- ja palautusoikeus.
 1. Selaa valikoimaa pohjoisten Vila, Vero Moda ja Jack&Jones -liikkeiden IG shopissa @veromoda.vila.jackjones_store
 2. Laita viestiä directin kautta ja kerro mistä tuotteesta olet kiinnostunut.
 3. Maksu tapahtuu joko MobilePaylla tai tilisiirrolla.
 4. Kun maksu on suoritettu postitamme tuotteet. Viimeistään seuraavana päivänä.
 5. Sinulla on normaali 30 päivän vaihto- ja palautusoikeus.

Soita meille p. 010 405 5630. Tilauksesi pakataan valmiiksi kassalle nouto varten. Verkkokaupastamme suomalainen.com voit tilata Matkahuollon / Postin toimipisteeseen tai kotiovellesi. Verkkokaupassa myös Varaa ja Nouda -palvelu, jonka avulla noudat tuotteet kassalta helposti ja nopeasti. Uutta! Voit nyt tilata tuotteita myös toiseen osoitteeseen. Piristä paketilla ystävääsi tai läheistäsi!