Kööki – Noutoruoka

Tilaa puhelimitse ja nouda valmiit annokset koko ruokaseurueelle yhdellä kyydillä isosta Valkean Kööki-ravintoloiden valikoimasta. Tai tilaa kotiin kuljetuskumppanien välityksellä!

Friends & Brgrs

Friends & Brgrsilta helposti kotipakettiin kotimaisista raaka-aineista valmistettuja burgereita, ranskalaisia ja salaattiannoksia!

Soita ja tilaa P. 040 646 4415
Käytössä myös Wolt ja Foodora.

Wok’s

Wok’s tarjoaa maistuvaa, tarkkaan valikoiduista ja tuoreista raaka-aineista valmistettua wokkiruokaa.

Soita ja tilaa P. 08 522 0225
Käytössä myös Wolt ja Foodora.

Jungle Juice Bar

Jungle Juice Bar tarjoaa premium-laatuisia terveellisiä, raikkaita ja herkullisia smoothieita, mehuja sekä terveysshotteja. Juomat valmistetaan tuoreista raaka-aineista paikan päällä, ilman lisättyä sokeria tai muita haitallisia lisäaineita.

Soita ja tilaa P. 050 308 9812
Käytössä myös Wolt.

Arnolds

Suussa sulavimmat makeat ja suolaiset herkut tarjoaa Arnolds! Donitsit, Bagelit, Toastit sekä raikkaat Smoothiet ja Fruitiet aina tilauksestasi, juuri sinua varten.

Soita ja tilaa P. 044 235 6566
Käytössä myös Wolt.

Hanko Sushi

Hanko Sushissa tehdään kaikki annokset käsin tilauksesta – käytämme vain laadukkaimpia raaka-aineita, siksi annoksemme ovat uniikkeja ja niissä on tuoreustakuu.

Soita ja tilaa P. 050 5700 387
Käytössä myös Wolt, Foodora ja Yonoton.

KIRIN – Kiinalainen ravintola

Kirinin tavoitteena on tuoda aasialaiset makunautinnot lähemmäs Suomea! Kirin sijaitsee Kauppakeskus Valkean kolmannessa kerroksessa heti leikkipaikan vieressä.

Soita ja tilaa P. 0449810158

Käytössä myös Wolt.

La Torrefazione

La Torresta noudat mukaan herkullisia lounaita, täytettyjä ciabattoja, smoothieja, pirtelöitä ja salaatteja. La Torren baristat panostavat kokosydämisesti kahvintekoon ja sifonit kuplivat mukavasti aamusta iltaan.

Soita ja tilaa p. 09 428 93711

Picnic

Picnic tarjoaa itse tehtyä, aina tuoretta ja herkullista ruokaa. Maut ovat huolella mietittyjä, oli sitten kyse suomalaisesta perunasta, ranskalaisesta croissantista tai amerikkalaisesta juustokakusta.

Soita ja tilaa p. 0207590351
Käytössä myös Wolt.

Picnic avaa ma 18.5.