Kööki – Noutoruoka

Tilaa puhelimitse ja nouda valmiit annokset koko ruokaseurueelle yhdellä kyydillä isosta Valkean Kööki-ravintoloiden valikoimasta. Tai tilaa kotiin kuljetuskumppanien välityksellä!

Friends & Brgrs

Friends & Brgrsilta helposti kotipakettiin kotimaisista raaka-aineista valmistettuja burgereita, ranskalaisia ja salaattiannoksia!

Soita ja tilaa P. 040 646 4415
Käytössä myös Wolt ja Foodora.

Wok’s

Wok’s tarjoaa maistuvaa, tarkkaan valikoiduista ja tuoreista raaka-aineista valmistettua wokkiruokaa.

Soita ja tilaa P. 08 522 0225
Käytössä myös Wolt.

Jungle Juice Bar

Jungle Juice Bar tarjoaa premium-laatuisia terveellisiä, raikkaita ja herkullisia smoothieita, mehuja sekä terveysshotteja. Juomat valmistetaan tuoreista raaka-aineista paikan päällä, ilman lisättyä sokeria tai muita haitallisia lisäaineita.

Soita ja tilaa P. 050 308 9812
Käytössä myös Wolt.

Arnolds

Suussa sulavimmat makeat ja suolaiset herkut tarjoaa Arnolds! Donitsit, Bagelit, Toastit sekä raikkaat Smoothiet ja Fruitiet aina tilauksestasi, juuri sinua varten.

Soita ja tilaa P. 044 235 6566
Käytössä myös Wolt ja Foodora.

Hanko Sushi

Hanko Sushissa tehdään kaikki annokset käsin tilauksesta – käytämme vain laadukkaimpia raaka-aineita, siksi annoksemme ovat uniikkeja ja niissä on tuoreustakuu.

Soita ja tilaa P. 050 5700 387
Käytössä myös Wolt, Foodora ja Yonoton.

La Torrefazione

La Torresta noudat mukaan herkullisia lounaita, täytettyjä ciabattoja, smoothieja, pirtelöitä ja salaatteja. La Torren baristat panostavat kokosydämisesti kahvintekoon ja sifonit kuplivat mukavasti aamusta iltaan.

Soita ja tilaa p. 09 428 93711

Picnic

Picnic tarjoaa itse tehtyä, aina tuoretta ja herkullista ruokaa. Maut ovat huolella mietittyjä, oli sitten kyse suomalaisesta perunasta, ranskalaisesta croissantista tai amerikkalaisesta juustokakusta. Tilaa tuotteet kätevästi ennakkoon Picnic Click&Collect -sovelluksella ja nouda valmis tilaus haluamastasi Picnicistä. Helppoa ja nopeaa! Lataa sovellus puhelimen sovelluskaupasta.

Soita ja tilaa p. 0207590351
Käytössä myös Wolt.

 

FAFA’S

FAFA’S tarjoaa autenttista ja käsintehtyä gourmet street foodia ystävällisellä ja mutkattomalla palvelulla. Tarjoamme luomufalafelit, meze annokset ja pitat aina tuoreena ja paikanpäällä paistettuna. Annoksemme on tarkasti suunniteltu kaikkia makuja silmällä pitäen, lihansyöjät ja vegaanit tervetuloa nauttimaan! Saatavilla myös erikseen lapsille suunniteltuja annoksia.

Soita ja tilaa p. 0447886440

Tilaa Foodorasta tai Fafa’s Webshopista:
www.fafas.fi

Rosso

Rosso on tuttu italialainen klassikko, jonka rennosta tunnelmasta suomalaiset ovat nauttineet jo viidellä vuosikymmenellä. Meillä nautit rakastetuimmista klassikkoannoksista, upeista uutuuksista ja ennen kaikkea maankuuluista pizzoista!

Soita ja tilaa p. 044 4050 770

Käytössä myös Foodora.

Classic Pizza

Classic Pizza Restaurant on perinteisiin luottava, mutta jatkuvasti myös uudistuva pizzaravintola. Valmistamme pizzamme aina parhaista raaka-aineista, laatu ja kotimaisuus edellä. *Sorry no kebab!
P.s. tiesitkö, että voit tilata pizzamme myös Half Baked eli puoliksi paistettuina ja paistaa itse loppuun kotiuunissa?

Soita ja tilaa p. 044 733 7093
Käytössä myös Wolt.

Bacaro Doppio

Bacaro Doppiossa juot aidon baristan valmistaman espresson, nautit kepeän lounaan, herkuttelet artesaanijäätelöllä tai nappaat maistuvat eväät mukaasi.

Soita ja tilaa p. 044-405 0760