Viva La Kesäkatu

Tervetuloa nauttimaan tunnelmallisesta livemusiikista Valkean Kesäkadulle! Luvassa muun muassa herkullista jazzia, tunnelmallista soulia ja pirteää pop-musiikkia viideltä eri kokoonpanolta.

Viva la Kesäkatu -musiikki-illat kesäkuun jokaisena torstaina klo 18-20.
VAPAA PÄÄSY.

To 2.6. Duo Reflections, Elena Mîndru & Tuomas J. Turunen

Duo Reflectionsin ohjelmisto koostuu omista kappaleista sekä jazz-standardeista. Montreux Jazz Voice -jazzlaulukilpailussa palkittu Elena Mîndru on säkenöivä esiintyjä, jonka lavakarisma ja lauluääni on vienyt hänet esiintymään ympäri maailmaa. Tuomas J. Turunen tunnetaan monipuolisena jazzpianistina ja säveltäjänä, jonka soittoa voi kuulla useissa kokoonpanoissa, kuten Aili Ikosen yhtye ja Oulu All Star Big Band.

to 9.6. Jazz Duo Mari Sarkkinen & Pasi Hiltula

Mari Sarkkinen ja Pasi Hiltula soittaa moderneja jazz- ja soulmusiikin klassikoita tuoden kesäiltaan ihanaa tunnelmaa.

TO 16.6. MiniMeinings Duo

MiniMeinings on hyvän tuulen duo, joka esittää svengaavaa, uutta ja vanhaa RnB, pop- ja jazzmusiikkia. Maria Iivonen ja Katariina Kuure ovat oululaisia muusikoita, jotka tahoillaan säveltävät omaa musiikkiaan, ja keikkailevat monissa eri tyylilajeissa ja kokoonpanoissa.

TO 23.6. Patrik Moilanen Houseband

Patrik Moilanen houseband on kolmesta taitavasta muusikosta koostuva trio, joka esittää laadukkaita tulkintoja sekä suomalaisista että ulkomaalaisista hittikappaleista.   Trion soitosta paistaa läpi ammattitaito sekä vuosien kokemus keikkailusta yhdessä, yhtyeen nuoresta iästä huolimatta

TO 30.6. Emilia Aarnio Duo

Emilia Aarnio Duo soittaa omaa sielukasta materiaalia höystettynä folk- ja pop-klassikoilla.