Kesäkatupop

Kaupunkifestari Kesäkadulla

Lauantaina 2.10. Kesäkadulla järjestetään ensimmäistä kertaa kaupunkifestari KesäkatuPOP. Festareilla esiintyy Teflon Brothers, ABREU, Uusi Rakkaus, Julius Rantala ja Sana.

Kulkujärjestelyihin muutoksia!

Pääsisäänkäynnit suljetaan ABREUN ja Teflon Brothersin keikkojen ajaksi turvallisyyssyistä klo 16.45–18:00 ja 18:45–20:00. Katso alta kulkuohjeet Valkeaan ja Kivisydämeen.


Huom. Tapahtuman järjestämisessä otetaan huomioon vallitseva koronatilanne. Kauppakeskus Valkea pidättää oikeuden mahdollisiin peruutuksiin tai ohjelmamuutoksiin.

Tapahtuman tuottaa: Team Simisami

Aikataulu:

12:30 Sana

13:30 Julius Rantala

15:30 Uusi Rakkaus

17:00 ABREU

19:00 Teflon Brothers

Sointu Borg, kuvaaja Esa Piiroinen.

Sointu Borg

KesäkatuPOPia emännöi vuoden 2021 Diili-ohjelman voittaja ja yrittäjä Sointu Borg. Sointu Borg on tunnettu rohkeana sekä suoraselkäisenä puhujana, ja Sointu onkin tänäpäivänä monen nuoren esikuva.

Kuva: © Esa Piiroinen 

Teflon Brothers

Volin, Heikki Kuulan ja Pyhimyksen muodostama Teflon Brothers on kiistatta yksi Suomen suosituimmista yhtyeistä niin Spotifyssa kuin keikkapaikoilla.

Yhtyeen tuorein pitkäsoitto ‘Loppuunmyyty’ ilmestyi juhannuksena 2021. Albumilta löytyvät mm. jättihitit ‘Harmaa Rinne’, ‘Ilmastonmuutos’ ja Pandoran kanssa tehty ‘I love you’, joka kuultiin keväällä myös Uuden musiikin kilpailun finaalissa.

ABREU

KesäkatuPOPin toinen pääesiintyjistä on Suomalais-portugalilainen ABREU, joka tunnetaan pitkästä urastaan ja lukuisista hiteistään, jotka ovat rikkoneet kulta- ja platinarajoja, kavunneet Spotify-listojen kärkisijoille ja villinneet yleisöä keikoilla ympäri Suomea. Uusi artistinimi antoi yli kymmenen vuotta uraa tehneelle artistille vapauden aloittaa puhtaalta pöydältä.

Julius Rantala

KesäkatuPOPissa 2.10. esiintyy supertalentti Julius Rantala! Oululainen perinnemuusikko Julius tuli 2. sijalle Talent Suomi -kisassa 2021.

Julius on täysin omanlaisensa artisti, jonka musiikki sekä kiehtoo että synnyttää iloa ja ihmetystä. Hänen ainutlaatuiset soitinyhdistelmät johdattavat koskettavista hetkistä jalan alle meneviin rytmeihin.

Uusi Rakkaus

KesäkatuPOPissa esiintyy Uusi Rakkaus! Uusi Rakkaus on oululainen kuusihenkinen rockbändi sekä duo.

Bändin sanoin, Uusi Rakkaus tuo onnen ja ekstaasin kaltaisen hyvän olon tunteen. Se saa kiinnittämään huomion myönteisiin asioihin. Pelon, surun ja vihan tunteet väistyvät.

Sana

KesäkatuPOP täydentyy vielä huippuesiintyjällä, sillä lavalle nousee lauantaina 2.10. oululainen artisti SANA! ⭐️ SANA yhdistelee musiikissaan urbaania poppia sekä räppiä. Asennetta ei tältä artistilta puutu!

Kulkujärjestelyihin muutoksia

Kesäkadun pääsisäänkäynnit suljetaan ABREUN ja Teflon Brothersin keikkojen ajaksi turvallisuussyistä klo 16.45–18:00 ja 18:45–20:00

Sulkujen aikana ensisijaisesti kulku Valkeaan Kauppurienkadulta Sokoksen sisäänkäynnistä.

Kivisydämen asiakkaiden mahdollista käyttää pohjoispäädyn sisäänkäynnin vartioitua sivuovea.

Turvallisen festarin tunnusmerkit

  1. Suosittelemme kasvomaskin käyttöä festarivieraille, sillä tapahtuma järjestetään sisätiloissa. Valkea jakaa keikkojen aikana ilmaisia kasvomaskeja.
  2. Ota huomioon muut ihmiset. Katsahda sivuillesi, onko turvaväli kunnossa? Keikkoja voi seurata myös kauempaa, esimerkiksi toisen ja kolmannen kerroksen lehtereiltä. Vartiointimme seuraa tilannetta ja vinkkaa turvaväleistä tarvittaessa.
  3. Desinfioi käsiä aina kun näet käsidesiautomaatin. Valkeassa on ympäri kauppakeskusta käsiendesinfiointipisteitä.
  4. Ja mikä tärkeintä: jätä festarit väliin, jos olet kipeänä tai tulossa kipeäksi. KesäkatuPOP tulee myös ensi vuonna!

Tarjoukset