Kesäkatupop

🔥Save the date!🔥

Kesäkatu poppaa taas lokakuussa!

Järjestyksessään toinen KesäkatuPOP-musiikkifestivaali järjestetään lauantaina 8.10. Kauppakeskus Valkean Kesäkadulla.

Luvassa on jälleen toinen toistaan upeampia artisteja ja musiikillisia elämyksiä oululaisten yhteisessä olohuoneessa. Lisäksi ohjelmassa muuta tärkeää oheisohjelmaa, joista kuulet aivan pian lisää.

Ketkä ovat tämän vuodet artistit?

Festareille on kiinnitetty viisi artistia ja julkaisemme vihjekuvia artisteista somekanavissamme ke 7.9. alkaen, tule mukaan arvuutteluun! Lisäksi päivitämme aikataulua ja sisältöä lähempänä tapahtumaa.

MIKÄ KESÄKATUPOP?

KesäkatuPOP on Kauppakeskus Valkean asiakkailleen tarjoama ilmainen musiikkifestivaali, jonka tavoitteena on tuoda iloinen kesäfestaritunnelma keskelle pimeintä syksyä ja piristää oululaista kaupunkikulttuuria.

Tapahtuman tuottaa paikallinen Team Simisami

Ramses II

Rap-artisti Rami Shikeben eli Ramses II ponnahti raketin lailla suomalaisten tietoisuuteen Leijonien voitettua miesten jääkiekon MM-kultaa keväällä 2022. Villieläin-hitti rikkoi kuluvan vuoden siihenastisen Spotifyin päiväkohtaisen striimausennätyksen Ramses II:n MM-kultajuhlien esiintymisen jälkeisenä päivänä. Artisti on myös tunnustanut itse olevansa intohimoinen jääkiekon seuraaja ja esiintyminen kultajuhlissa olikin hänelle unelmien täyttymys.
Ramses II on lisäksi ehtinyt vaikuttaa helsinkiläisessä ska:ta, räppiä, reggaeta, balkan-musiikkia sekoittelevassa St. Rasta-yhtyeessä ja Rami & Rantojen miehet-bändissä.

 

Ilpo Kaikkonen

Laulaja ja lauluntekijä Ilpo Kaikkonen tuli tunnetuksi sijoituttuaan neljänneksi Idolsissa vuonna 2011. Esikoisalbuminsa Vol. 1 hän julkaisi vuonna 2012. Kaikkosen vuonna 2017 julkaistu kappale ”Kiitoradanpää” soi Lahden hiihdon MM-kisojen tv-lähetyksissä Ylen kanavilla lopputekstien ja suomalaisten mitalistien esittelyiden yhteydessä. Artisti on myös toiminut televisiokanava FOX:in kanavaäänenä, radiojuontajana Radio Voimassa ja työskennellyt mallina.