Kesäkatupop

🔥Save the date!🔥

Kesäkatu poppaa taas lokakuussa

Järjestyksessään toinen KesäkatuPOP-musiikkifestivaali järjestetään lauantaina 8.10. Kauppakeskus Valkean Kesäkadulla.

Luvassa on jälleen toinen toistaan upeampia artisteja ja musiikillisia elämyksiä oululaisten yhteisessä olohuoneessa.

Aikataulu

9:00 Kauppakeskus aukeaa
13:00 Ilpo Kaikkonen
14:30 Olli Halonen
16:00 Konsta Hietanen
17:30 STIG
19:00 Ramses II

Kauppakeskuksen aukioloajat

Kauppakeskuksen liikkeet ja osa ravintoloista* sulkeutuvat klo 19.
Poikkeukset:
Hanko Sushi klo 20
Friends & Brgrs klo 22
Classic Pizza klo 20
Rosso klo 21
Coffee House klo 20

MIKÄ KESÄKATUPOP?

KesäkatuPOP on Kauppakeskus Valkean asiakkailleen tarjoama ilmainen musiikkifestivaali, jonka tavoitteena on tuoda iloinen kesäfestaritunnelma keskelle pimeintä syksyä ja piristää oululaista kaupunkikulttuuria.

Tapahtuman tuottaa paikallinen Team Simisami

STIG

Mä ajoin koko yön…. KesäkatuPOPpiin!

Lukuisia kulta- ja platinasinglejä julkaissut ja humoristisista sanoituksistaan tunnettu STIG on KesäkatuPOPin yllätysesiintyjä.

Yksi tunnetuimmista STIG:in kappaleista on vuonna 2014 julkaistu jättihitti ”Roy Orbison”, joka oli ehdolla Vuoden biisiksi vuoden 2016 Emma Gaalassa. Muita tunnettuja hittejä ovat muun muassa ”Puumaa mä metsästän”, ”Ryyppy” ja ”Tyttö sinä olet meritähti”, jonka STIG levytti Yön Polte -yhtyeensä kanssa. Vuonna 2020 STIG oli mukana suositussa Vain Elämää -ohjelmassa, jossa hän ihastutti erityisesti suureen suosioon nousseella ”Kuningaskobra”-hitillään.

Ramses II

Rap-artisti Rami Shikeben eli Ramses II ponnahti raketin lailla suomalaisten tietoisuuteen Leijonien voitettua miesten jääkiekon MM-kultaa keväällä 2022. Villieläin-hitti rikkoi kuluvan vuoden siihenastisen Spotifyin päiväkohtaisen striimausennätyksen Ramses II:n MM-kultajuhlien esiintymisen jälkeisenä päivänä. Artisti on myös tunnustanut itse olevansa intohimoinen jääkiekon seuraaja ja esiintyminen kultajuhlissa olikin hänelle unelmien täyttymys.
Ramses II on lisäksi ehtinyt vaikuttaa helsinkiläisessä ska:ta, räppiä, reggaeta, balkan-musiikkia sekoittelevassa St. Rasta-yhtyeessä ja Rami & Rantojen miehet-bändissä.

 

Ilpo Kaikkonen

Laulaja ja lauluntekijä Ilpo Kaikkonen tuli tunnetuksi sijoituttuaan neljänneksi Idolsissa vuonna 2011. Esikoisalbuminsa Vol. 1 hän julkaisi vuonna 2012. Kaikkosen vuonna 2017 julkaistu kappale ”Kiitoradanpää” soi Lahden hiihdon MM-kisojen tv-lähetyksissä Ylen kanavilla lopputekstien ja suomalaisten mitalistien esittelyiden yhteydessä. Artisti on myös toiminut televisiokanava FOX:in kanavaäänenä, radiojuontajana Radio Voimassa ja työskennellyt mallina.

Konsta Hietanen

Jo lapsena tähdeksi noussut multitalentti Konsta Hietanen voitti vuoden 1994 Tenavatähti-kilpailun kappaleella ”daa-da daa-da” ja hänet muistetaan erityisesti pääroolistaan vuonna 1998 ilmestyneessä elokuvassa Poika ja ilves. Hietanen on ehtinyt myös tehdä uraa jalkapalloilijana ja vuonna 2008 FC-Lahden kannattajat valitsivatkin hänet vuoden pelaajaksi.

Vuonna 2020 Konsta Hietanen julkaisi ensimmäisen singlensä ”Uskollinen ystävä”, liittyi Salattujen Elämien näyttelijäkaartiin Miki Kajanderina, voitti Tähdet, tähdet-musiikkiviihdeohjelman ja solmi levytyssopimuksen Universal Music Groupin kanssa.

Olli Halonen

Kuopiosta kotoisin oleva laulaja ja lauluntekijä Olli Halonen on tehnyt pitkän uran musiikin parissa. Halonen on toiminut rumpalina useammassa eri kokoonpanossa, joista tunnetuin lienee popyhtye Satin Circus. Halonen säveltää ja sanoittaa itse kappaleensa ja laulut saavat vaikutteita artistin omasta ja lähipiirin elämästä.
Toukokuussa 2021 julkaistu ”Pohjola”-kappale nousi alkuvuodesta 2022 sekä Suomen Spotifyin kuunnelluimmaksi kappaleeksi että virallisen radiolistan kärkeen ja siitä tehtiin myös oma versio miesten jääkiekon MM-kisoja varten.

Meidän mielestä -asiantuntijapaneeli klo 11–12

Mikä mättää nuorten mielenterveydessä? Tervetuloa kuuntelemaan asiantuntijapaneelikeskustelua Kesäkadun lavalle lauantaina klo 11–12.

Nuorisotoimijoita tavattavissa ja haastateltavina 2. kerroksessa Nuorten kohtaamispaikassa, Finlaysonia vastapäätä.

Meidän Mielestä on pohjoissuomalaisten toimijoiden yhteenliittymä, jonka tarkoituksena on edistää paikallisten nuorten hyvinvointia. Lue lisää tästä. 

Poikkeuksia kulkujärjestelyissä

KesäkatuPOP tuo mukanaan muutoksia Valkean kulkujärjestelyihin.

Kesäkadun pääovet suljetaan turvallisuussyistä la 8.10. klo 17:15–20:00 väliseksi ajaksi. Sulun aikana kulku Valkeaan tapahtuu Kauppurienkadun pienemmästä sisäänkäynnistä (Sokoksen vieressä oleva ovi).
Huom. Kivisydämen parkkiasiakkaat voivat käyttää myös pohjoispuolen pääsisäänkäynnin sivusisäänkäyntiä.