Ajankohtaista

Valkean Halloween la 27.10.

Koko per­heen Hal­loween-has­sut­te­lut pide­tään lau­an­taina 27.10. klo 11–16  🎃🦇🌝

Ohjelma:

👻 Zom­biewalk: Pukeu­tu­kaa tee­man mukai­sesti ja tul­kaa näyt­täy­ty­mään leik­ki­mie­li­seen zom­bie-kul­ku­ee­seen Val­kean käy­tä­villä. Kaikki pukeu­tu­neet lap­set ja van­hem­mat saa­vat pie­nen Hal­loween ‑yllä­tyk­sen Zom­biewal­kin yhtey­dessä.

👻 Noi­ta­tans­sit: Miten noi­dat flos­saa ja irto­aako jalka jos rok­kaa kovasti? Per­heen pie­nim­pien jää­tä­vät jorauk­set kaksi ker­taa päi­vän aikana.

👻 Kam­mo­laa­tikko aukeaa kol­meen ottee­seen, uskal­latko lait­taa käpä­län laa­tik­koon? Sisällä voi olla jotain äklöä ja jän­nää… Saat pie­nen pal­kin­non, jos uskal­lat kokeilla!

👻 Glit­ter­ta­tuoin­nit saa­vat nyt muo­tonsa Hal­lowee­nin kun­niaksi lepa­koista, pää­kal­loista, hämä­hä­keistä ja noi­dista. Glit­ter­ta­tuoin­nit ovat veden­kes­tä­viä ja luon­nossa hajoa­vaa ekoglit­te­riä. Lap­set saa­vat itse päät­tää minkä väri­sestä glit­te­ristä kuvio teh­dään.

Hal­loween-asuja ja muuta rekvi­siit­taa kan­nat­taa käydä hake­massa myy­mä­löis­tämme! Ole ajoissa ja vältä pukeu­tu­mis­pul­mat.

Aika­taulu:

klo 11–16 🔸 Hur­jia Hal­loween ‑glit­ter­ta­tuoin­teja
klo 11, 14 ja 15 🔸 Kam­mo­laa­tikko aukeaa
klo 12 🔸 Zom­biewalk
klo 13 ja 14:30 🔸 Noi­ta­tans­sit

Ajankohtaista