Ajankohtaista

Valkean Halloween la 27.10.

Koko per¬≠heen Hal¬≠loween-has¬≠sut¬≠te¬≠lut pide¬≠t√§√§n lau¬≠an¬≠taina 27.10. klo 11‚Äď16  ūüéÉūü¶áūüĆĚ

Ohjelma:

ūüĎĽ Zom¬≠biewalk: Pukeu¬≠tu¬≠kaa tee¬≠man mukai¬≠sesti ja tul¬≠kaa n√§yt¬≠t√§y¬≠ty¬≠m√§√§n leik¬≠ki¬≠mie¬≠li¬≠seen zom¬≠bie-kul¬≠ku¬≠ee¬≠seen Val¬≠kean k√§y¬≠t√§¬≠vill√§. Kaikki pukeu¬≠tu¬≠neet lap¬≠set ja van¬≠hem¬≠mat saa¬≠vat pie¬≠nen Hal¬≠loween ‚ÄĎyll√§¬≠tyk¬≠sen Zom¬≠biewal¬≠kin yhtey¬≠dess√§.

ūüĎĽ Noi¬≠ta¬≠tans¬≠sit: Miten noi¬≠dat flos¬≠saa ja irto¬≠aako jalka jos rok¬≠kaa kovasti? Per¬≠heen pie¬≠nim¬≠pien j√§√§¬≠t√§¬≠v√§t jorauk¬≠set kaksi ker¬≠taa p√§i¬≠v√§n aikana.

ūüĎĽ Kam¬≠mo¬≠laa¬≠tikko aukeaa kol¬≠meen ottee¬≠seen, uskal¬≠latko lait¬≠taa k√§p√§¬≠l√§n laa¬≠tik¬≠koon? Sis√§ll√§ voi olla jotain √§kl√∂√§ ja j√§n¬≠n√§√§‚Ķ Saat pie¬≠nen pal¬≠kin¬≠non, jos uskal¬≠lat kokeilla!

ūüĎĽ Glit¬≠ter¬≠ta¬≠tuoin¬≠nit saa¬≠vat nyt muo¬≠tonsa Hal¬≠lowee¬≠nin kun¬≠niaksi lepa¬≠koista, p√§√§¬≠kal¬≠loista, h√§m√§¬≠h√§¬≠keist√§ ja noi¬≠dista. Glit¬≠ter¬≠ta¬≠tuoin¬≠nit ovat veden¬≠kes¬≠t√§¬≠vi√§ ja luon¬≠nossa hajoa¬≠vaa ekoglit¬≠te¬≠ri√§. Lap¬≠set saa¬≠vat itse p√§√§t¬≠t√§√§ mink√§ v√§ri¬≠sest√§ glit¬≠te¬≠rist√§ kuvio teh¬≠d√§√§n.

Hal­loween-asuja ja muuta rekvi­siit­taa kan­nat­taa käydä hake­massa myy­mä­löis­tämme! Ole ajoissa ja vältä pukeu­tu­mis­pul­mat.

Aika­taulu:

klo 11‚Äď16 ūüĒł Hur¬≠jia Hal¬≠loween ‚ÄĎglit¬≠ter¬≠ta¬≠tuoin¬≠teja
klo 11, 14 ja 15 ūüĒł Kam¬≠mo¬≠laa¬≠tikko aukeaa
klo 12 ūüĒł Zom¬≠biewalk
klo 13 ja 14:30 ūüĒł Noi¬≠ta¬≠tans¬≠sit

Ajankohtaista