Kesäkatu

Kesäkadun tapahtuma­kalenteri

Lämpimästi tervetuloa Kesäkadulle!

Kauppakeskus Valkean katettu Kesäkatu ottaa vastaan lämpimästi säällä kuin säällä! Ainutlaatuinen, avara ja aina suojaisa kaupunkitila on kuin luotu erilaisten kohtaamisten ja tapahtumien areenaksi. Kesäkadulla kaikille avoimen tapahtuman voi järjestää kuka vaan! Tapahtumajärjestäjänä voit hyödyntää sekä Kesäkadun esiintymislavaa että sen avointa katutilaa. Oulun kaupungin kanssa tehdyn sopimuksen mukaisesti Kauppakeskus Valkean rakennuttaja Osuuskauppa Arina voi vuokrata Kesäkadulta tilaa liiketoimintakäyttöön. Kesäkadun varrella kaupunkilaisia ja vierailijoita palveleekin ilahduttava joukko erilaisia toimijoita.

Kesäkatu on kaikille avointa katutilaa. Nuorten Reviirillä –projektin avustuksella oululaiset nuoret löivät viisaat päänsä yhteen ja laativat kaikille Kesäkadun käyttäjille yhteiset pelisäännöt.

Jotta voisimme nauttia kesäkadun tunnelmasta…

  1. Käyttäydy niin, että kaikilla on mukava viettää aikaa kauppakeskuksessa.
  2. Noudatetaan henkilökunnan antamia ohjeita ja pyyntöjä.
  3. Roskat on tarkoitettu roskikseen.
  4. Ethän vahingoita toisten omaisuutta.
  5. Mikäli häiriöitä esiintyy, häiritsevästi käyttäytyvät voidaan tarvittaessa poistaa alueelta.

Kesäkadulla

Fonum
La Torrefazione
Bacardo Doppio
Jungle Juice Bar
Vohvelikuningas

Haluatko järjestää tapahtuman Kesäkadulla?

Kesäkatu on kaikkien kaupunkilaisten yhteinen tapahtumapaikka. Kesäkadun tapahtumia koordinoi Kauppakeskus Valkea. Erilaiset kaupunkilaisten iloksi ja hyödyksi järjestettävät tapahtumat ovat tervetulleita Kesäkadulle, kun sen tapahtumakalenterissa on tilaa. Kaupallisista tapahtumista Kauppakeskus perii erillisen hinnaston mukaisen maksun. Kauppakeskus harkitsee tapauskohtaisesti tapahtuman soveltuvuuden Kesäkadun tapahtumapaikalle. Esitystekniikan hoidosta peritään aina erillinen maksu. 

YHTEYDENOTOT:

Kauppakeskusassistentti
Maria Moilanen
maria.moilanen@sok.fi