Kesäkatu

Kesäkadun tapahtuma­kalenteri


Heinäkuun tapahtumat odottavat vielä julkaisuaan!


Lämpimästi tervetuloa Kesäkadulle!

Kauppakeskus Valkean katettu Kesäkatu ottaa vastaan lämpimästi säällä kuin säällä! Ainutlaatuinen, avara ja aina suojaisa kaupunkitila on kuin luotu erilaisten kohtaamisten ja tapahtumien areenaksi. Kesäkadulla kaikille avoimen tapahtuman voi järjestää kuka vain. Tapahtumajärjestäjänä voit hyödyntää sekä Kesäkadun esiintymislavaa että sen avointa katutilaa.

Oulun kaupungin kanssa tehdyn sopimuksen mukaisesti Osuuskauppa Arina voi myös vuokrata Kesäkadulta tilaa liiketoimintakäyttöön. Kesäkadun varrella kaupunkilaisia ja vierailijoita palveleekin ilahduttava joukko erilaisia toimijoita.

Kesäkadulla

Fonum
La Torrefazione
Bacardo Doppio
Jungle Juice Bar
S-Pankki

Haluatko järjestää tapahtuman Kesäkadulla?

Kesäkatu on kaikkien kaupunkilaisten yhteinen tapahtumapaikka. Kesäkadun tapahtumia koordinoi Kauppakeskus Valkea. Erilaiset kaupunkilaisten iloksi ja hyödyksi järjestettävät tapahtumat ovat tervetulleita Kesäkadulle ilman erillistä veloitusta!

Kaupallisista tapahtumista Kauppakeskus perii hinnaston mukaisen maksun.

Koska Kesäkadun yleisössä on kaikenikäisiä kaupunkilaisia ja vierailijoita, Kauppakeskus Valkea punnitsee tapauskohtaisesti jokaisen tapahtuman soveltuvuuden Kesäkadun lavalle.

YHTEYDENOTOT

Kauppakeskusassistentti
Maria Moilanen
maria.moilanen@sok.fi