Voi Hyvin!

Tietoiskun tai näytetunnin parissa Kesäkadun lavalla:

Pe 17.1. Into Hyvinvointi & Kivut-ON
klo 13 Into Hyvinvointi: Kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin fysiocoachin avulla
klo 14 Into Hyvinvointi: Mitä kaikkien tulisi tietää selkäkivusta
klo 15 Into Hyvinvointi: Liikunta ja lantionpohja
klo 15.30 Kivut-ON: Palautuminen ja kehoa avaavia liikkeitä
klo 16 Into Hyvinvointi: Kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin fysiocoachin avulla
klo 16:30 Kivut-ON: Palautuminen ja kehoa avaavia liikkeitä
klo 17 Into Hyvinvointi: Mitä kaikkien tulisi tietää selkäkivusta
Klo 17.30 Kivut-ON: Palautuminen ja kehoa avaavia liikkeitä

La 18.1. Koko keskustan yhteinen Hyvinvointipäivä
Lue lisää: https://kauppakeskusvalkea.fi/kampanja/hyvinvointipaiva/ 

Ke 22.1. Liikuntakeskus Beauty Center
Klo 16.30 Beauty Center: Sh´bam goes Lavis: Terveyttä, iloa ja hyvää oloa tanssin avulla. Ihastu iloiseen rytmiin ja tanssi mukana.  Beauty Centerin huippuohjaajien opastuksella sinäkin osaat!

La 25.1. Coronaria kuntoutuspalvelut
klo 12.15 Coronaria kuntoutuspalvelut: jumppa
klo 13.15 Coronaria kuntoutuspalvelut: jumppa

To 30.1. Naisten Hyvinvointikeskus Tuntuma
Klo 14 Hyvinvointikeskus Tuntuma: Mikä on vatsalihasten erkauma? Aiheesta puhutaan paljon, mutta mikä erkauma on, kenellä sitä voi esiintyä ja miten sitä voidaan kuntouttaa?
Klo 15 Hyvinvointikeskus Tuntuma: Liikunta raskausaikana ja synnytyksen jälkeen: Mitä on turvallinen liikunta raskausaikana? Miten tukea synnytyksestä palautumista liikunnan avulla? Mitä raskausajan ja synnytyksen jälkeisessä liikunnassa kannattaa erityisesti ottaa huomioon?
Klo 16 Hyvinvointikeskus Tuntuma: Eroon pömppövatsasta: Miten pömpöttävästä vatsasta pääsee eroon? Millaisia harjoitteita kannattaisi tehdä? Mistä pömpöttävä vatsa syntyy?

Pe 31.1. Elämyskeskus Terminaali
klo 17 – 18 Elämyskeskus Terminaali: tanssiesityksiä ja eri toimijoiden esittelyt! Juontajana toimii Jonna Suokas. Mukana tapahtumassa Liikuntakeskus Voitto, Oulun Kamppailuklubi, TFW Oulu, Tanssikeskus Citydance, Joogastudio Oulu, Superpark Oulu ja Tapahtumakeskus Tullisali

Su 2.2. TunneKoto
Klo 16 TunneKoto: Tunnetaitovalmennus – Miten tunnetyöskentelyllä saadaan jaksamista arkeen

Toimintaansa esittelemässä Kesäkadulla:

Pe 17.1. klo 13-18 Into Hyvinvointi
Pe 17.1. klo 12-18 Kivut-ON
La 18.1. klo 12-16 Into Hyvinvointi
Ke 22.1. klo 13-20 Beauty Center
La 25.1. klo klo 10-16 Coronaria kuntoutuspalvelut: Kysy fysioterapeutilta
To 30.1. klo 12-17 Naisten Hyvinvointikeskus Tuntuma
Pe 31.1. klo 15-19 Elämyskeskus Terminaali: Tapahtuman aikana on erilaisia esittelytarjouksia, aktiviteettipisteitä, sekä onnenpyörä, jossa on huikeita palkintoja eri Terminaalin toimijoiden toimipisteisiin!
Su 2.2. klo 14-18 TunneKoto

Into Hyvinvointi on oululainen fysioterapian ja liikunnan asiantuntija. Innossa autetaan ihmisiä tuki- ja liikuntaelinvaivoissa tai liikuntaan, palautumiseen ja ravintoon liittyvissä kysymyksissä. Into Hyvinvointi tukee asiakkaitaan myös raskauteen ja synnytyksestä palautumiseen liittyvissä kehollisissa muutoksissa.

Kivut-ON on oululainen hieronta- ja hyvinvointipalvelualan yritys. Kivut-On tarjoaa klassista hierontaa kivunhoitoon erikoistuneiden koulutettujen hierojiensa tekemänä. Kivut-On on erikoistunut hoitamaan yleisimpiä tuki- ja liikuntaelinten ongelmia. Kesäkadulla yritys kertoo palveluistaan ja palautumisen tärkeydestä. Tule ja opi paikan päällä kehoa avaavia liikkeitä!

Beauty Center on naisten liikuntakeskus Oulun ytimessä. Yli 70 ryhmäliikuntatuntia viikossa, kuntosali, toiminnallinen sali, sisäpyöräily, upeat saunatilat ja infrapunasauna. Beauty Centerillä on helppoa ja turvallista aloittaa liikkuminen ja viihtyä pitkään. Voit hankkia Valkeasta kuukauden kokeilukortin huippuedulliseen 20 euron hintaan klo 13-20 välisenä aikana!

Naisten Hyvinvointikeskus Tuntuma on Oulussa sijaitseva naisille suunnattuja fysioterapia- ja liikuntapalveluja tarjoava yritys. Tuntuman erityisosaamista ovat vatsalihasten erkauman ja lantionpohjan kuntoutus, naisten personal training -valmennus sekä raskausajan ja synnytyksen jälkeinen harjoittelu.

SuperParkOulu, Liikuntakeskus Voitto, Tanssikeskus Citydance, Joogastudio Oulu, Kamppailuklubi&TFW sekä Tullisali muodostavat yhdessä ainutlaatuisen elämysten, tapahtumien ja aktiviteettien keskuksen Limingantullissa! Talossa toimii lisäksi useita hyvinvointipalveluja ja fysioterapiaa tarjoavia yrityksiä.

TunneKoto on oululainen kahden naisen, Tellen ja Johannan, tunnetaitovalmennusta tarjoava toimitila. TunneKoton toiminnan ydin on arjen jaksamisessa. Tule jututtamaan Kesäkadulle TunneKotolaisia ja tutustumaan tunnetaitotyöskentelyyn.