Chef in hotel or restaurant kitchen cooking only hands. Prepared beef steak with vegetable decoration.

Moni hiihtolomalainen pysähtyy Oulussa – katso Valkean ravintolatarjonta

Monen hiihtolomalaisen matka pohjoiseen kulkee Oulun läpi. Oulu onkin oiva puolivälin taukopaikka, jonne on helppo ja nopea tulla. 

Oulun Kauppakeskus Valkea monipuolisine ravintoloineen ja liikkeineen on mieluisa vierailukohde koko perheelle.

Valkean ravintoloista löytyy maistuvat eväät jokaiseen makuun: Rosso on tunnettu herkullisista kiviuunipizzoistaan ja lapsiystävällisestä palvelustaan, Friends & Brgrsista saat kaupungin parhaat purilaiset ja Hanko Sushin sushia parempaa saa hakea. Lisäksi saman käytävän varrelta löydät Picnicin herkulliset salaatit ja patongit, Fafa’sin falafel-pitaleivät, Wok’sin autenttiset wokit sekä Classic Pizza Restaurantin uskomattoman hyvät pizzat shampanjan kera.

Katutason La Torrefazionen lounaslista vie kielen mennessään ja Bacaro Doppion italiaistyyppiset pikkupurtavat ovat apu pikkunälkään. Makeannälkä taittuu Arnoldsin donitseilla tai Jungle Juice Barin smoothiella.

Moni Valkean ravintola tarjoaa mahdollisuuden myös tilata ruoat etukäteen, jolloin voit vain nopeasti pysähtyä noutamassa ruoat ja jatkaa matkaan. Katso tästä eri tilausvaihtoehdot.

Valkeaan nopein ja vaivattomin reitti on ajaa Kivisydämeen tai Valkean parkkihalliin. Molemmista parkkihalleista on suora hissiyhteys kauppakeskukseen ja sen eri kerroksiin. Tervetuloa!

 

Jaa artikkeli: