Varaa esiintymislava veloituksetta käyttöösi

Tiesitkö, että Valkean Kesäkadun esiintymislava on kaikkien alueen harrastajien, seurojen, taiteilijoiden ynnä muiden vastaavien käytettävissä veloituksetta?

Kesäkatu on kaikkien kaupunkilaisten yhteinen tapahtumapaikka. Kesäkadun tapahtumia koordinoi Kauppakeskus Valkea. Erilaiset kaupunkilaisten iloksi ja hyödyksi järjestettävät tapahtumat ovat tervetulleita Kesäkadulle ilman erillistä veloitusta! Tapahtuma voi olla esimerkiksi musiikkiesitys, tanssia, sanataidetta, valokuvanäyttely… vain mielikuvitus on rajana.

LÄHETÄ ALUSTAVA VARAUSPYYNTÖ TÄSTÄ

Oulun kaupungin kanssa tehdyn sopimuksen mukaisesti Osuuskauppa Arina voi myös vuokrata Kesäkadulta tilaa liiketoimintakäyttöön. Kaupallisista tapahtumista Kauppakeskus perii hinnaston mukaisen maksun. Kysy alustavaa tarjousta maksullisista promopaikoista tällä lomakkeella.

Koska Kesäkadun yleisössä on kaikenikäisiä kaupunkilaisia ja vierailijoita, Kauppakeskus Valkea punnitsee tapauskohtaisesti jokaisen tapahtuman soveltuvuuden Kesäkadun lavalle.

Jaa artikkeli: