Valkean Lumo Light Festivalin teos ulkotiloissa

Valkea on ollut useampana vuonna mukana suuren suosion saaneessa Lumo Light Festival Oulu -valotapahtumassa. Viime vuosina Valkean yhteistyöteokset ovat olleet sisätiloissa Kesäkadulla, mutta tänä vuonna teos siirtyy Kauppurienaukiolle ulos, jossa se pääsee paremmin oikeuksiinsa. 

Tämän vuoden teos on nimeltään Event Horizon ja sen on tehnyt itävaltalainen Circus Lumineszenz.

”Ereignishorizont // Event Horizon” esittää valojen tuomaa jatkumoa kulkuväylälle; uudet ulottuvuudet tulevat näkyviin, kun valo on vuorovaikutuksessa aisteja hämäävän tahon kanssa. Mikä oli selvää, ei ehkä olekaan enää. Minkä emme luulleet olevan olemassa, onkin siinä edessämme. Loputon muotojen leikki, joka sekoittaa tajuntamme aika-avaruusjatkumosta.

Lumo Light Festival Oulu valaisee kaupungin 18.–20.11.2022. klo 16-22. Katso kaikki upeat taideteokset ja niiden sijannit tästä.

Valkean kahviloista Coffee House ja Bacaro Doppio palvelevat Lumo-viikonlopun ajan pidennetysti: perjantaina ja lauantaina klo 22 asti ja sunnuntaina klo 20 asti.

Jaa artikkeli: