Classic Pizza logo

Valkean Kööki täydentyy toukokuussa uudella toimijalla

Kauppakeskus Valkean ravintolamaailma Kööki täydentyy uudella toimijalla, kun pizzaravintola Classic Pizza Restaurant avaa ovensa toukokuun aikana. Classic Pizza Restaurant on uusi lisäys koko Oulun ravintolatarjontaan.

Classic Pizza Restaurant on omien sanojensa mukaan ”se parempi pizzaravintola johon asiakkaat palaavat aina uudestaan syömään ja hengähtämään arjen keskellä.” Ravintola lupaa tarjota asiakkailleen huolitellun kokonaiselämyksen: viihtyisän ympäristön, ystävällisen vastaanoton, tyylikkään tarjoilun ja herkullisen ruoka- ja juomaelämyksen.

Perheyritys Classic Pizza on perustettu vuonna 1996, jolloin ensimmäinen ravintola avattiin Hangossa. Pian avattavan Oulun ravintolan lisäksi Pohjois-Suomessa Classic Pizza -ravintoloita on ennestään Rukalla ja Levillä.

Classic Pizza Restaurant tulee sijoittumaan Hanko Sushin entiseen tilaan, Kesäkadulle näkyvään ”lasikuutioon”, Hanko Sushin muuttaessa Wok’sin vieressä olevaan tilaan.

Tarkempi avauspäivä tiedotetaan myöhemmin. Tutustu Classic Pizzaan tästä.

Uutista päivitetty 26.5.2021: Classic Pizzan avausajankohta siirtyy kesäkuulle. 

Jaa artikkeli: