Valkea_Naisten_ilta_S2019_kartta

Kesäkatu suljetaan läpikululta Naisten Illan ajaksi pe 27.9.

Kauppakeskus Valkea on hakenut ja saanut yhdyskuntalautakunnalta luvan sulkea Kesäkatu läpikululta Naisten Ilta -tapahtuman ajaksi perjantaina 27.9. Naisten Ilta alkaa klo 18 ja Kesäkatu suljetaan läpikululta tuntia aiemmin klo 17.

Sisäänkäynti Valkeaan tapahtuu tuona aikana Sokoksen ja Instrumentariumin välissä, Kauppurienkadulla Autosaarta vastapäätä, sijaitsevasta sisäänkäynnistä. Kivisydämeen tai pois Kivisydämestä Valkean hissien kautta pääsee kulkemaan joko Kauppurienkadun sisäänkäynnistä tai pohjoispuolelta Pakkahuoneenkadun suunnasta Kesäkadun päädyn sivuovesta.

Kesäkadun sulkeminen läpikululta auttaa varmistamaan tapahtuman turvallisuuden ja viihtyisyyden.

Tapahtumassa lavalle nousevat muun muassa Anni Hautala, Antti Ketonen, Pete Parkkonen ja drag queen NikoLa. Tapahtumasta ja sen ohjelmasta voit lukea lisää tapahtuman omalta sivulta.

Jaa artikkeli: