Voi Hyvin! Terminaali @Valkea

15:00–19:00

Perjantaina 31.1. klo 15-19 Voi hyvin-viikkojen merkeissä Kesäkatu täyttyy elämyskeskus Terminaalin toimijoista!

Tapahtuman aikana on erilaisia esittelytarjouksia, aktiviteettipisteitä, sekä onnenpyörä, jossa on huikeita palkintoja eri Terminaalin toimijoiden toimipisteisiin!
Tapahtuman huipentuma on klo 17-18, jolloin lavalla nähdään mm. tanssiesityksiä ja eri toimijoiden esittelyt! Juontajana toimii Jonna Suokas.

Mukana tapahtumassa Liikuntakeskus Voitto, Oulun Kamppailuklubi, TFW Oulu, Tanssikeskus Citydance, Joogastudio Oulu, Superpark Oulu ja Tapahtumakeskus Tullisali.

Terminaali on Limingantullissa sijaitseva ”elämysten tavaratalo”, jonka yrityksistä voit ”shoppailla” juuri sinulle sopivan kokonaisuuden aktiiviseen vapaa-aikaan. Saman katon alta löytyy tekemistä koko perheelle.

SuperParkOulu, Liikuntakeskus Voitto, Tanssikeskus Citydance, Joogastudio Oulu, Kamppailuklubi&TFW sekä Tullisali muodostavat yhdessä ainutlaatuisen elämysten, tapahtumien ja aktiviteettien keskuksen Limingantullissa! Talossa toimii lisäksi useita hyvinvointipalveluja ja fysioterapiaa tarjoavia yrityksiä.

Meillä viihtyvät niin yksittäiset kävijät, kaveriporukat kuin perheetkin, joiden arjen aikatauluja helpotamme tarjoamalla vaihtoehtoja harrastamiseen koko perheelle yhtä aikaa. Terminaaliin houkuttelevat myös mahtavat tapahtumat ja rokkaavat tähtiartistien konsertit! Palvelemme myös yritysasiakkaita tarjoamalla monipuolisia mahdollisuuksia esimerkiksi TYKY-päiviksi sekä huikeat puitteet ja palvelut messuille, tapahtumille ja kokouksille.

Jaa tapahtuma: