flashmob

Kaikkien aikojen flashmob: Maa on niin kaunis

15:00–15:05

Flashmob: Maa on niin kaunis.

Oulun Valkeassa järjestetään kaikkien aikojen flashmob lauantaina 30.11. klo 15.
Tavoitteena on kerätä 500 hengen joukko jakamaan lämmintä joulumieltä ja kokemaan ikimuistoinen tapahtuma! Olethan mukana?

Flashmob on järjestetty aikaisemmin 2015 Stockmannilla (yli 100 laulajaa) ja 2016 Valkeassa (150-200 laulajaa). Aiempina vuosina laulajat ovat olleet pääosin nuoria musiikinharrastajia. Tänä vuonna kutsumme kaikki mukaan. Nuori tai vanha, musiikin harrastaja tai kuuntelija tule mukaan yhdessä kaverisi kanssa!

Lauluna on kaikille tuttu Maa on niin kaunis, joka lauletaan yksiäänisesti niin että Valkea raikaa! Laulun säestyksestä vastaa Lumme Brass 4 torven voimin.

Tapahtuman järjestävät Lumme Brass sekä Altti Inkeroinen RE/MAX Plaza.

Lumme Brass on neljän nuoren veljeksen muodostama vaskikvartetti, jonka soittama torvimusiikki luo juhliin ainutlaatuista tunnelmaa. Veljesten soitantoa on mahdollista päästä kuuntelemaan 30.11. klo 19 Karjasillan kirkossa.

Kamarikuoro Melodiam on 2014 Altti Inkeroisen ja Johan Myllysen perustama nuorten kuoro, joka toimii pääosin Oulun alueella. Kuoroa johtaa Kirkkomuusikko Johan Myllynen. Kuoro konsertoi Oulun kirkoissa ympäri vuoden ja tänä jouluna kuoroa on mahdollista päästä kuuntelemaan heidän Joulukonsertissaan 14.12. klo 19 Karjasillan kirkossa. Kuoro on mukana myös Lumme Brassin konsertissa 30.11. klo 19 Karjasillan kirkossa.

Jaa tapahtuma: