Ystävänpäivä

OHJELMASSA:

12, 13, 14 ja 15 Oulun kaupunki: Mun Oulu on sun
15:00 Valokuvausseinä aukeaa Kesäkadulla! Ystävänpäivän Yksisarviset -kuvakilpailu alkaa: etsi yksisarviset, ota selfie ja osallistu arvontaan!
15:15 Duo Krista ja Heme: Kauneimmat rakkauslaulut
16:00 Oulun kaupunki: Mun Oulu on sun
16:30 Tapahtuman juontaja, missi ja malli Jutta Kyllönen tapaa ihmisiä Kesäkadulla
17:00 Oulun Kaupunki: Mun Oulu on sun
17:15 Duo Krista & Heme: Kauneimmat rakkauslaulut
18:30 Yksisarvis-arvonta Kesäkadun lavalla

Tapahtuman tuottaa: Team SimiSami

Ystävänpäivän huikea kuponkivihko

Valkean ystävänpäivän erikoisuus on kuponkivihko, jossa kymmenittäin upeita tarjouksia. Hae oma kuponkivihkosi Valkean liikkeistä la 8.2. alkaen ja hyödynnä edut ystävänpäivänä Valkeassa.

Duo Krista ja Heme: Kauneimmat rakkauslaulut

Valkean ystävänpäivään varta vasten kasattu tähtiduo Krista Tiitinen & Heme hurmaavat ystävänpäivään täydellisesti sopivilla kauneimmilla rakkauslauluilla. Krista on tuore oululainen naisartisti ja Heme Suomen suosituimman bilebändin Joku paikallinen bändi -perustaja.

Tapahtuman juontaa missi Jutta Kyllönen

Hurmaava ja pirteä juontajamme on pian myös tv:stä tuttu missi ja malli Jutta Kyllönen. Jutta toimii juontajana Alfa TV:n tämän vuoden Miss Suomi -karsintakiertueella 10-jaksoisessa Matkalla Miss Suomeksi -sarjassa. Juttaa pääset tapaamaan ja jututtamaan Kesäkadulla klo 16.30.

Ystävänpäivän Yksisarviset -kuvakisa

Koko päivän kestävä hauska kuvauskisa! Etsi ja löydä vaaleanpunainen ja vaaleansininen yksisarvinen Valkeasta, ota kuva ja esitä se lavan vierellä sijaitsevalla arvontapisteellä päivystävälle yksisarvishoitajalle. Saat arpalipukkeen, jolla osallistut lahjakorttien arvontaan! Pääpalkintona 1 x 200 € ja 1x 300 € lahjakorttia valitsemaasi Valkean liikkeeseen. Voit myös jakaa kuvasi somessa! Merkitse kuvaan #kauppakeskusvalkea ja @kauppakeskusvalkea. Osallistuminen ei edellytä jakamista!

Valokuvausseinä Kesäkadulla

Ota ystävänpäivän hilpein kuva kaverin kanssa valokuvausseinällä, äläkä unohda jakaa hauskuutta instassa!

#meidänkesäkatu #kauppakeskusvalkea @kauppakeskusvalkea

Roihu-kettu mukana ystävänpäivässä

Tule halaamaan tai ottamaan selfie Valkean ikioman maskotin Roihu Repolaisen kanssa!

Roihu-kettu kiertelee Valkeassa:

15:00-15:15
15:45-16:00
16:30-16:45
17:15-17:30
18:00-18:15

 

Oulun kaupungin Mun Oulu verkkomedia avautuu ystävänpäivänä! Tule juhlistamaan avajaisia kanssamme Valkeaan klo 11.30–17.30. Ystävänpäivän kunniaksi voit ottaa itsestäsi kuvan kaverien tai muiden rakkaimpiesi kanssa. Kuvan saat tietysti mukaasi muistoksi. Entä mistä aiheesta tai kenestä mielenkiintoisesta henkilöstä sinä haluaisit lukea Mun Oulusta? Tule kertomaan meille. Päivän aikana syntyy myös Mun Oulu -biisi, jonka sanoitukseen voi jokainen vaikuttaa.