Valkea_grill_it_avaus_1920x1080_2

Pihvin ystävien suosikki palaa taas Ouluun

Ravintolakavalkaadimme Valkeassa täydentyy uudella tulokkaalla, kun pitkään Ouluun takaisin kaivattu Grill It! avaa 166-asiakaspakkaisen ravintolan Gallerian toisessa kerroksessa kevään aikana.

Ravintola tulee tarjoamaan herkullisia, puuhiiligrillissä valmistuvia á la carte annoksia niin pihvien, kala- ja kana-annosten kuin kasvisruokienkin ystäville. Á la carten lisäksi tuleva Grill It! tarjoaa asiakkailleen lounasbuffetin sekä sunnuntaisin tarjoiltavan brunssin.

– Suosittu Grill It! täydentää loistavasti Kauppakeskus Valkean ravintolatarjontaa perinteikkäällä ravintolapaikalla. Moni oululainen varmasti muistaa samoista tiloissa sijainneen suositun pitsaravintolan jo 1980-luvun loppupuolelta ja nyt tilat uudistetaan Grill It!:in tarpeisiin. Erityisen hienoa on se, että saamme jälleen Valkeaan sunnuntaibrunssin, jota moni asiakkaamme on kaivannut takaisin palveluvalikoimaamme, iloitsee Kauppakeskus Valkean kauppakeskusjohtaja Heli Sironen.

Grill It!:n avajaisia vietetään keväällä. Tarkempi ajankohta ilmoitetaan myöhemmin.

Jaa artikkeli: