Näytöt 169 (59)

OuDance esittää: Lihadisko

Valkean Kesäkatu muuntautuu tanssitaiteen näyttämöksi keskiviikkona 14.9. klo 16, kun koreografi Anna Koskelan Lihadisko -työpaja- ja esityskokonaisuusteos saa ensi-iltansa. 

Lihadisko on kaikille tanssista ja liikkeestä kiinnostuneille nuorille ja aikuisille suunnattu työpaja- ja esityskokonaisuus. Yhteisöllisen projektin tanssijat ovat ilmoittautuneet mukaan teokseen keväällä 2022 kaikille avoinna olleen haun kautta. Teos on avoin isolle yleisölle, sillä sen kolme näytöstä esitetään julkisissa tiloissa, joihin kaikilla on vapaa pääsy. Äänimaiseman Lihadiskoon tuottaa perkussionisti ja DJ Aleksi Kinnunen. Mukana yhteistyössä Oulun ammattikorkeakoulun tanssinopettajakoulutus. 

Esitysajat

Keskiviikko 14.9. klo 16 Kauppakeskus Valkean kesäkatu
Perjantai 16.9. klo 18 Ravintolakortteli, Prunnitori
Lauantai 17.9. klo 13 Rotuaarin lava

Keho on ihmisen lähiluonto ja koti, ensisijainen olinpaikka maailmassa. Keho on suodatin maailman ja minun välissä. Olemalla turvassa kehossaan, ihminen voi suunnata huomionsa ja toimintansa ulos itsestään, maailmaan. Kehoihin kohdistuvat normit muokkaavat suhdettamme yhteiskuntaan. Pitämällä kiinni omasta lihallisesta toimijuudestamme avaamme saman mahdollisuuden meitä ympäröiville ihmisille. Häpeilemättömyys ja ilo ovat tarttuvia. -Anna Koskela


Lisätietoja ja esiintyjät: jojo.fi/lihadisko/

Jaa artikkeli: