Valkea_tiedotepohja_2022_mun_oulu_tapahtumakuva4

Joki Luola – Oulun nuorten tuoteideat arvioitavana

Oppilaat esittelevät uusia tuoteideoita Kauppakeskus Valkean lavalla maanantaina 26.9.2022 klo 11:15 alkaen. Valkeassa järjestetään Joki Luola -tapahtuma, jossa kahdeksan oppilastiimiä esittelee raadille tuoteideoita.

Tapahtuma on loppuhuipennus Hintan koulun, Laanilan koulun, Haapalehdon päiväkodin ja Nikama Design -yrityksen yhteistyöprojektille, jossa oppilaat kehittivät uusia jokiaiheisia tuotteita. Projektissa on ollut mukana 6. luokkalaisia Hintan koulusta, 8. luokkalaisia Laanilan koulusta ja eskarilaisia Haapalehdon päiväkodista. Projektin aikana oppilaat ovat työskennelleet yhdessä kahtena päivänä, joiden aikana he ovat suunnitelleet tuotteet, tehneet niistä prototyypit ja harjoitelleet niille vakuuttavat myyntipuheet. Tapahtumassa tiimejä edustamassa ovat Hintan ja Laanilan koulujen oppilaat.

Asiantuntijaraadissa nähdään Nikama Designin Teemu Partanen, Sunkoru -liikkeen Sanna Piira, Kauppakeskus Valkean Maria Moilanen ja Oulun kaupungin edustajana Pasi Mäkikyrö.

Projekti on osa STEAM in Oulu -toimintaa, jonka perusajatuksena on yhdessä tekeminen sekä kokeileva ja yhteisöllinen oppiminen ja taustalla Oulun kaupungin sivistysohjelma. Projekti on toteutettu yhteistyössä maakunnallisen Väkevä-hankkeen kanssa.

Ohjelma

  • 11:15-11:25 Tapahtuman avaus
  • 11:25-12:20 Oppilastiimien myyntipuheet ja raadin kysymykset ja kommentit
  • 12:20-12:30 STEAM in Oulu -toiminnan esittely
  • 12:30-12:45 Voittajien julkistaminen ja tapahtuman päätös

 

Tervetuloa innostumaan lasten ja nuorten luovuudesta Kauppakeskus Valkeaan! Tapahtuma on kaikille avoin ja maksuton.

Jaa artikkeli: