Työharjoittelussa Valkeassa: Aleksi

OSAOn liiketoiminnan 3. vuoden opiskelijat Lilli ja Aleksi suorittivat talven ja kevään aikana harjoittelujakson ja näyttötöitä Valkean markkinointitiimissä. Harjoittelu ei ollut ihan tavallinen, sillä se suoritettiin pääosin etänä työtehtäviä tekemällä koronasta johtuen. Kaikki sujui kuitenkin erittäin hyvin ja valmistuminen ammattiin häämöttää nytnurkan takana. 

Aleksin kokemukset harjoittelusta

”Harjoittelu Valkeassa oli avaava kokemus. Opin paljon uutta markkinoinnista, projektissa työskentelyssä, realistisista odotuksista kun työskennellään tapahtumien parissa, miten tapahtumia järjestetään, mitä pitää suunnitella, mikä on budjetti, miten hyödynnetään yhteyksiä ja miten voidaan parantaa viime kerrasta.  

Työskentely on ollut hauskaa, monipuolista (voitu työskennellä paikan päällä ja kotoa), ideoinnissa olen saanut vapaat kädet ja olen saanut olla mukana toteuttamassa niitä. 

Työtehtäviä mitä minulle on annettu ovat muun muassa: käännöstehtävä, pari ideointiin liittyvää tehtävää, lehtijuttu tapahtumalle, vuosikellon tekeminen, toteuttaminen -, budjetti- ja tapahtuman jälkiarviointi. 

Näyttöjen tekeminen oli helppoa, kun apua sai Johannalta aina kun kysyi ja aina kun tuli mitä tahansa kysymyksiä/ ongelmia sain tarvittavaa apua. Kaikki työtehtävät mitä tein olivat jotenkin liitoksissa näyttöihini, joten ei tullut liian kiirettä niiden kanssa työjakson aikana.  

Overall, mukava työharjoittelujakso ja suosittelisin muillekin opiskelijoille lämpimästi Valkeaa työssä opiskelua varten. ”

Jaa artikkeli: