IMG_5058

Työharjoittelu Kauppakeskus Valkeassa

Media-alaan opiskeleva Mia kertoo kokemuksistaan työharjoittelusta Valkeassa.

Aloitin media-alan opinnot juuri pandemian alettua ja opintojen eteneminen on tähän asti ollut hidasta ja takkuista. Nyt kun arki alkoi pandemian jälkeen palaamaan normaaliin, pääsin vihdoinkin aloittamaan ensimmäisen työharjoittelujakson Kauppakeskus Valkean markkinoinnin osastolla.

Huomasin jo työhaastatteluun tullessani työpaikalla vallitsevan positiivisen ilmapiirin! Minua oli niin pirteä päivänsäde vastassa toimiston ovella ja ensimmäiset työviikot olenkin ihaillut, sekä Valkean, että Osuuskauppa Arinan tiimiläisten asennetta ja työilmapiiriä. Tunsin kuuluvani joukkoon jo ensimmäisenä työpäivänä kun minut toivotettiin niin lämpimästi tervetulleeksi.

Harjoittelijana arvostan työyhteisön osoittamaa luottamusta minuun ja toivon, että onnistun hyödyntämään kaikki mahdollisuudet ja opit mitä Valkea minulle tarjoaa. Toivottavasti minusta on myös Valkealle hyötyä! Eniten toivon, että opin mahdollisemman monipuolisesti somemarkkinointia, joka on nykyään yksi tärkeimmistä markkinointikanavista ja toki haluan tietää miten napata pitkäaikainen työpaikka ja edetä uralla. 🙂

Harrastan mm. valokuvausta ja sitä taitoa pääsin käyttämään jo toisella työviikolla kun Valkeassa järjestettiin muotinäytös, jota pääsin valokuvaamaan. Tapahtumassa oli juontamassa Sami Sykkö! Oli jännittävää päästä heti ”oikeisiin töihin” ja työpäivä hurahti nopeasti.

Luonteeltani olen avarakatseinen vesimies ja oikeudenmukaisuuden puolestapuhuja. Hyväksyn ihmiset ja maailman sellaisena kun ne ovat. Vastaan tulevat ongelmat näen haasteena, sekä mahdollisuutena kehittyä ja olen huomannut Valkean jakavan kanssani samat arvot.

Jaa artikkeli: