Eurooppa-päivänä musiikkia ja keskustelua Euroopan yhtenäisyydestä

Eurooppa-päivää juhlitaan maanantaina 9. toukokuuta. Eurooppa-päivä on Euroopan rauhan ja yhtenäisyyden päivä, jota vietetään erityisesti Euroopan unionin kansoja ja kansalaisia yhdistävien juhlallisuuksien vuoksi. 

Valkeassa Eurooppa-päivää vietetään ma 9.5. kello 12–15, jolloin halukkaat voivat tulla juttelemaan Euroopan unionista Pohjois-Pohjanmaan EU-tietopisteen ja Pohjois-Pohjanmaan liiton asiantuntijoiden kanssa. Tarjolla on myös Eurooppa-aiheista jakotavaraa.

Kello 13.30 Valkean lavalla keskustellaan Euroopan arvoista ja yhtenäisyydestä. Asiantuntijoiksi puhumaan saapuvat Lapin yliopiston Arktisen keskuksen tiedeviestinnän päällikkö Markku Heikkilä ja kansanedustaja Mari-Leena Talvitie. Keskustelun lomassa kuullaan myös musiikkiesityksiä.

Lisätietoja tapahtumasta:

Ville Koivuniemi
Tiedottaja | Press Officer
+358 40 685 4018

Jaa artikkeli: