Martat Valkeassa tulevana lauantaina

Miten leivotaan herkullista juurileipää?

Tule kuulemaan juurileivonnan salat Valkean Kesäkadulle lauantaina 23.4. klo 11–15.

Oulunsuun Martat tulevat paikalle esittelemään juurileivontaa sekä jakavat pienen erän kuivattua leipäjuurta asiakkaille. Martat esittelevät myös toimintaansa laajemmin, kuinka liittyä ja mitä Marttailu pitää sisällään.

Martat on eri-ikäisistä naisista koostuva porukka, ohjelma on monipuolista ja se suunnitellaan yhdessä, marttailtoihin ei ole osallistumispakkoa vaan jokainen käy oman muun elämän ehdoilla illoissa. Marttailloissa opitaan yhdessä hyvässä porukassa, marttoihin liittyäkseen ei tarvitse olla mikään superihminen. Lupauksena on että pienten lasten äidit saavat juoda kahvin marttaillassa lämpimänä, sillä sylejä löytyy aivan varmasti.

Jaa artikkeli: