Ystävien viikonloppu Valkeassa – katso, mitä kaikkea on luvassa!

Tulevana viikonloppuna Kauppakeskus Valkeassa vietetään Ystävien viikonloppua. Viikonloppuun kuuluu oleellisesti Valkean liikkeiden etukuponkivihkon selailu ja shoppailu sekä herkuttelu.

Nouda etukuponkivihko liikkeistä

Ystävien viikonlopun etukuponkivihko on jaossa Valkean liikkeissä nyt. Kuponkiedut ovat voimassa viikonlopun ajan pe–su 11.–13.2., niin kauan kuin tarjoustuotteita riittää. Kuponkivihkoja on jaossa rajoitettu 10 000 kpl erä, eli hae oma vihkosi pian!

Tilaa välittämiselle

Yksinäisyys koskettaa monen nuoren, aikuisen ja vanhuksen elämää. Oulun alueella on useita yhdistyksiä, jotka tekevät tärkeää työtä yksinäisyyden torjumiseksi. Toiminnastaan tulee kertomaan lauantaina 12.2. klo 11–15 seuraavat yhdistykset:

Tule tutustumaan eri yhdistysten toimintaan ja liity mukaan torjumaan yksinäisyyttä!

Valkean liikkeissä monenlaisia yllätyksiä

Viikonloppuna Valkean liikkeissä voi yllättyä iloisesti! Osa liikkeistä on piilottanut myymäläänsä lahjakortteja, jotka nopein löytäjä saa pitää. Lisäksi luvassa makeita ylläreitä, alekuponkeja yms. muuta mukavaa! Lue lisää tästä.

Jaa artikkeli: