MicrosoftTeams-image (178)

Valkean kahviltatarjonta kasvaa

Kauppakeskus Valkean kahvilatarjonta laajenee, kun Osuuskauppa Arinan Coffee House muuttaa nykyiseltä paikaltaan Pakkahuoneenkadulta Valkeaan.

– Coffee House -brändi on loistava lisäys Valkean kahvila- ja ravintolakokonaisuuteen. Kahvilakulttuuri vahvistuu vuosi vuodelta, joten kasvavaan trendiin on hyvä vastata, kertoo kauppakeskusjohtaja Heli Sironen.

– Coffee House tulee täydentämään ravintolapalveluitamme Valkeassa. Uudistettu Coffee House tulee hurmaamaan niin kauniilla sisustuksellaan kuin vastajauhetulla kahvillaan, kertoo Arinan matkailu- ja ravitsemuskaupan toimialajohtaja Ulla Peltoniemi. Tavoitteenamme on avata kahvila Valkean tiloissa vielä ennen kesää.


Valkean edut, uutiset ja tapahtumat suoraan sähköpostiisi – tilaa Valkean uutiskirje tästä.

Jaa artikkeli: