Oulunteatteri_1366x768

TAPAHTUMA PERUTTU: Oulun Teatteri Goes Valkea!

Oulun teatteri jalkautuu Valkean Kesäkadulle la 26.2. klo 11-15. Päivän aikana Kesäkadun lavalla kuullaan asiaa Oulun teatterin kevään ohjelmistosta, tutustutaan Oulun teatterin Nuorten Näyttämön nuoriin, saadaan maistiainen Billy Elliot -musikaalista laulu- ja tanssinumeron välityksellä ja kuulostellaan musikaalin lapsinäyttelijöiden kokemuksia huimasta matkasta kohti menestysmusikaalin ensi-iltaa.

Päivän aikana Kesäkadulla on myös mahdollisuus osallistua leikkimieliseen teatterituntemusta mittaavaan kilpailuun. Osallistuneiden kesken arvotaan lippupaketti Billy Elliot -musikaaliin. Paikalle on myös tuotu teatterin oma onnenpyörä, josta on useamman kerran päivässä mahdollisuus pyöräyttää itselleen mukavaa teatteriin liittyvää kotiin viemistä.

Oulun teatterin lipunmyynti palvelee Kesäkadulla klo 12-15. Jalkautumispäivän kunniaksi luvassa on erikoistarjous!

Mukana menossa Nuorten Näyttämön nuoret, dramaturgi Jukka Heinänen, ohjaaja Heta Haanperä, koreografi Petri Kauppinen, pianisti Pasi Hiltula sekä Billy Elliotin rooleissa loistavat lapsinäyttelijät Kimi Lumme ja Aslak Kipinä.

Lämpimästi tervetuloa viettämään iloista lauantaipäivää Oulun teatterin seuraan Valkean Kesäkadulle!

Liput ja lisätietoa: oulunteatteri.fi

Jaa artikkeli: