9A14F5E1-EE71-4584-B4EB-199FCD6C71CA

Milloin Valkeassa on rauhallisinta shoppailla?

Joulun lähestyessä kauppakeskusten kävijämäärät luonnollisesti kasvavat. Nyt korona-aikana moni varmasti miettii, että onko kauppakeskuksessa turvallista asioida. 

Kauppakeskus Valkeassa päätettiin ottaa käyttöön laajat aukioloajat joulukauppaan, jotta asiakkaat voivat halutessaan asioida rauhallisissa merkeissä ruuhkahuippujen ulkopuolella.

Milloin Valkeaan kannattaa suunnata, jos haluaa välttää ruuhkia? 

– Kävijämäärälaskureidemme mukaan rauhallisinta on arkiaamujen ensimmäisinä tunteina klo 9–11 ja iltaisin klo 18–21 välillä, kertoo Valkean markkinointipäällikkö Johanna Kylli.

– Myös sunnuntaisin on melko rauhallista, varsinkin klo 11–13 ja 16–18 välillä.

Joulu on monelle kivijalayrittäjälle vuoden tärkein sesonki. Sen onnistuminen määrittää suurelta osalta koko vuoden onnistumisen.

– Haluamme rohkaista asiakkaitamme suosimaan kivijalkakauppaa, varsinkin nyt korona-aikana, jolloin kaupankäynti ei ole ollut yhtä vilkasta kuin normaaliaikana. Monipuoliset liikkeet, asiantunteva palvelu ja joulun tunnelma ovat ehdottomasti syitä tulla kauppakeskukseen jouluostoksille. Laajojen aukioloaikojen turvin sen voi tehdä myös ilman stressiä ja kiireen tunnetta, rohkaisee Kylli.

Valkean kaikki liikkeet palvelevat maanantaista perjantaihin klo 9–21, lauantaisin klo 9–19 ja sunnuntaisin klo 11–18. Ravintolat aukeavat lounasaikaan ma–la klo 10:30. Sokos Herkussa on kaikista laajimmat aukioloajat: ma–la 7–22 ja su 9–21.

 

Jaa artikkeli: