Joulupuu-keräys Valkeassa 27.11.–9.12.

Anna lahja lapselle tai nuorelle

Oulussa on yli 3000 lasta ja nuorta lastensuojelun sekä muiden lapsiperhepalvelujen piirissä. Näistä lapsista moni saa ainoan joululahjansa tänäkin vuonna Joulupuu-lahjakeräyksen kautta. Viime vuonna keräsimme 3300 pakettia; auta meitä tänä vuonna keräämään joululahja jokaiselle lapselle!

Perinteinen Joulupuu-lahjakeräys järjestetään Oulun toimialueella nyt jo kuudennentoista kerran. Keräyksen järjestää tänäkin vuonna Oulun Tervaporvarien Nuorkauppakamari yhteistyössä Oulun kaupungin hyvinvointi-palvelujen kanssa. Kerätyt lahjat toimitetaan Oulun kaupungin hyvinvointipalveluihin, lastensuojeluun ja lapsi-perhepalveluille, josta hyvinvointikeskusten työntekijät jakavat ne joulun alla lapsille ja nuorille. Näin jokainen annettu lahja tuo joulumielen jollekin lapselle!

Joulupuu-keräyspisteet Valkeassa:
  • Sokos Lahjapakkaamo 4.krs 27.11.2021-9.12.2021 Sokoksen aukioloaikojen mukaan.
  • Joulupuu Oulun POP UP Valkean 2. kerros 4.12.2021 klo 10-16

Ohjeet lahjoittajalle

Hanki lahja, joka on uusi tai itse tehty käyttämätön lahja. Keräykseen ei saa lahjoittaa käytettyjä lahjoja, arpoja/lottokuponkeja tai vastaavia eikä käteistä rahaa. Rahalahjoitukset otetaan vastaan ainoastaan eJoulupuun kautta ja kertyneet varat käytetään paikallisesti nuorten ja lasten hyväksi (lisätietoa: https://ejoulupuu.fi/oulu). Suositeltu maksimiarvo lahjalle on noin 65-70 euroa.

HUOM: syötävissä lahjoissa tulee huomioida parasta ennen -päiväys, ja että pakkaukset ovat avaamattomia (esim. irtokonvehteja ei voida ottaa vastaan, mikäli ne eivät ole avaamattomassa alkuperäispakkauksessa).

1. Paketoi lahja.

2. Nouda keräyspisteeltä (tai valmistele itse) pakettikortti, joka kertoo lahjansaajan iän ja sukupuolen (esim. poika 15v. tai tyttö 6v.).

3. Merkitse pakettikorttiin lisäksi paketin sisältö (mahdollisimman tarkasti eriteltynä). Kaupungin hyvinvointi-palveluissa pakettikortti vaihdetaan lapsen nimen sisältävään, sillä heillä on paras tuntemus siitä kenelle lahja sopii.

4. Kiinnitä pakettikortti lahjanarulla pakettiin, jolloin se on helppo irrottaa ja vaihtaa lapsen nimen sisältä-vään korttiin. Älä käytä teippiä!

5. Tuo lahja keräyspisteeseen.

Vinkki: Katso tästä lahjatoivelista.

Jaa artikkeli: