MicrosoftTeams-image (155)

Black Fridayn ja Joulun avauksen ohjelmiin muutoksia

Heikentyneen koronatilanteen sekä 26.11. alkavien yleisötilaisuusrajoitusten seurauksena Kauppakeskus Valkean Black Fridayn 26.11. ja Joulun avauksen 27.–28.11. ohjelmasisältöihin tehdään muutoksia. 

Black Friday perjantain 26.11. lattialotto sekä hyväntekeväisyyshuutokauppa siirretään toiseen ajankohtaan. Perjantaina Valkean liikkeet palvelevat Black Friday -tarjouksien merkeissä laajoin aukioloajoin klo 7–21 (Sokos, Herkun Kukka ja Herkku klo 22 asti). Samana iltana jouluvalot sytytetään koko Oulun keskustassa klo 18.

Joulun avauksen osalta lauantaina 27.11. porot Petteri Punakuono sekä Pörrö saapuvat Valkean eteläpäädyn ulko-ovien edustalle siliteltäviksi klo 12–15. Joulupukki on tavattavissa 3. kerroksessa klo 11:00-13:00 / 13:30-15:00 / 15:30-17:00. Kaikukuoron esiintymiset, lahjabingo sekä Valkean JouluChallenge -kisailu siirretään toiseen ajankohtaan.

Valkeassa pohdittiin eri vaihtoehtoja jo suunniteltujen ohjelmien järjestämiselle, mutta tultiin siihen lopputulokseen, että Kesäkadulla järjestettävien tapahtumien osallistujamäärän rajaaminen 50 henkeen on mahdotonta toteuttaa siten, että terveysturvallisuus toteutuu. Viikonlopulta peruuntuneet ohjelmanumerot on tarkoitus järjestää sopivina ajankohtina, kun koronatilanne helpottaa ja rajoitukset poistuvat.

Pyydämme asiakkaita ottamaan huomioon vallitseva koronatilanne. Suosittelemme maskin käyttöä kauppakeskusvierailun aikana.


Lue myös:

Valkean aukioloajat laajenevat 27.11. alkaen

Jaa artikkeli: