Kärppä-pelaajia tavattavissa rokotustapahtumassa keskiviikkona 13.10. klo 14-16

Oulu saa parhaat voimat apuun rokotuksissa: Kärppä-pelaajia tavattavissa rokotustapahtumassa keskiviikkona 13.10. klo 14-16 Valkeassa – jaossa on tietenkin myös ämpäreitä.

Oulun Kärpät haluavat tukea Oulun kaupunkia koronarokotuksissa, jotta tapahtumiin osallistuminen ja yhteiskunnan avautuminen olisi mahdollisimman turvallista kaikille. Sen vuoksi joukko Kärppien huippunimiä on tavattavissa kauppakeskus Valkean rokotustapahtumassa keskiviikkona 13.10. kello 14-16 välisenä aikana.

Jotta kaikki keinot on varmasti kokeiltu, tilaisuudessa on jaossa tietenkin myös 1000 kpl ilmaisia ämpäreitä, Kärppien jakamana! Ämpärit on lahjoittanut LähiTapiola ja ne eivät ole mitä tahansa ämpäreitä vaan pelastusämpäreitä! Rokotustapahtumassa jutellaan rokotuksista ja Oulun tautitilanteesta terveysjohtaja Jorma Mäkitalon kanssa. Kärppäpelaajien kanssa jutellaan alkukauden peleistä, rokotuskattavuuden sekä yleisön tärkeydestä. Kärppäpelaajat ovat tavattavissa ja jakavat nimmareita ja ämpäreitä Valkeassa rokotuspaikan läheisyydessä. Rokotuspaikka sijaitsee Valkean katukerroksessa, Clas Ohlsonin alapuolella, liukuportaiden vasemmalla puolella.

Tapahtumassa suositellaan maskin käyttöä, jos 1 metrin turvaväliä ei ole mahdollista pitää.

Valkean walk in -rokotuspiste on avoinna ensi viikolla keskiviikkona 13.10.  ja torstaina 14.10. kello 12-18. Kaikki rokotuspaikat löydät sivulta www.ouka.fi/koronarokotukset

Valkean rokotuspisteellä annetaan toistaiseksi sekä Pfizerin että Modernan rokoteitta. Voit ottaa toisen rokotteen, kun ensimmäisestä koronarokotteesta on kulunut 6 viikkoa.

Jaa artikkeli: