MicrosoftTeams-image (132)

Muutoksia kulkujärjestelyihin KesäkatuPOPissa

Kauppakeskus Valkean Kesäkadulla järjestetään lauantaina 2.10. KesäkatuPOP-festivaali, jonka järjestäminen tuo muutoksia Kesäkadun kulkujärjestelyihin. Kauppakeskuksen pääsisäänkäynnit tullaan sulkemaan ABREUN ja Teflon Brothersin esiintymisen ajaksi klo 16.45–18:00 ja 18:45–20:00.   

Oulun kaupungin yhdyskuntalautakunta on antanut 21.9. pidetyssä kokouksessaan luvan kadun sulkemiseen. Pääsisäänkäyntien sulkemisella rauhoitetaan festivaalialue ja mahdollistetaan tapahtuman turvallinen järjestäminen.   

Käynti Valkeaan ja Kivisydämeen sulkemisen aikana

Festivaalin aikana kauppakeskukseen sekä Kivisydämeen pääsee kulkemaan normaalisti, mutta reitteihin tulee muutoksia pääsisäänkäyntien sulkemisen ajaksi. Klo 16.45–18:00 ja 18:45–20:00 välisenä aikana käynti Valkeaan ohjataan ensisijaisesti Kauppurienkadulta Sokoksen päädyn sisäänkäynnin kautta. Kivisydämen asiakkaat pääsevät kulkemaan Valkeaan myös pohjoispäädyn sisäänkäynnin vartioidusta sivuovesta. Paikan päällä on kulkuopasteet. 


KesäkatuPOP on Kauppakeskus Valkean järjestämä maksuton ja kaikille avoin kaupunkifestivaali, jossa esiintyy ABREU, Teflon Brothers sekä oululaiset tähdet Uusi Rakkaus, Talent-finalisti Julius Rantala ja Sana.  

Kauppakeskus Valkea pyytää festivaalivieraita ottamaan huomioon vallitseva koronatilanne ja sitä koskevat ajankohtaiset suositukset, esimerkiksi turvavälin pitäminen muihin ihmisiin. Kauppakeskuksessa on mahdollisuus desinfioida kädet ja keikkojen aikana vieraille jaetaan kasvomaskeja.  

Jaa artikkeli: