kesakatupop2021_digit_lohkokuvat

KesäkatuPOPin ensimmäinen artistivieras julki nyt!

Lauantaina 2.10. järjestettävän KesäkatuPOPin toinen pääesiintyjistä on ABREU.

Anna Abreu.

Suomalais-portugalilainen ABREU tunnetaan pitkästä urastaan ja lukuisista hiteistään, jotka ovat rikkoneet kulta- ja platinarajoja, kavunneet Spotify-listojen kärkisijoille ja villinneet yleisöä keikoilla ympäri Suomea. Uusi artistinimi antoi yli kymmenen vuotta uraa tehneelle artistille vapauden aloittaa puhtaalta pöydältä.

Seuraava artistijulkistus tehdään pian, stay tuned!


KesäkatuPOP on syksyn lämpimin ilmainen kaupunkifestivaali, joka järjestetään Kauppakeskus Valkean Kesäkadulla lauantaina 2.10. Festivaaleille on kiinnitetty neljä upeaa esiintyjää ja tapahtumaa on juontamassa Diili-voittaja Sointu Borg.

Jaa artikkeli: