kesakadun_kirppis_artikkelikuva_

Varaa myyntipöytä Kesäkadun kirppikselle

Valkean Kesäkadulla järjestetään Osuuskauppa Arinan toimesta lauantaina 28.8. klo 10-15 Kesäkadun kirppis. Myyntipöydät ovat ilmaisia ja ne ovat tarkoitettu Arinan omistajille. Pöytä on 60 x 120 cm kokoinen. Halutessaan myyjä voi ottaa mukaan myös oman rekin.

Varaa tästä itsellesi pöytä ja lue lisää tapahtumasta. Myyntipaikkoja rajoitetusti (15 kpl).

Parkkipaikkakirppiksiä useissa Arinan toimipaikoissa

Samana päivänä Osuuskauppa Arina järjestää Parkkipaikkakirppiksiä useissa eri market- ja ABC-toimipaikoissa niiden parkkialueella. Myyntiruutujen varaus on jo päättynyt, mutta tervetuloa tekemään mahtavia löytöjä ja nauttimaan kierrättämisen ilosta!

Katso tästä Parkkipaikkakirppis-paikat.

Jokainen kierrätysteko on #SydänPohjois-Suomelle.

Jaa artikkeli: