IMG_6015

Terveisiä S-Pankin rakennustyömaalta

Valkean uudisosan toisessa kerroksessa rakennetaan parhaillaan uusia tiloja S-Pankille. Uusissa, entistä isommissa tiloissa tulee olemaan kaksi palvelupistettä.

Asiakasomistajapalvelu ja S-Pankki-piste osuuskaupan asiakasomistajuuteen ja S-Pankin asiakkuuteen liittyvissä asioissa. S-Pankissa voit muun muassa liittyä osuuskaupan asiakasomistajaksi ja liittää perheenjäsenesi mukaan yhteiseen asiakasomistajatalouteen.

S-Pankissa autetaan myös asiakasomistajan sähköisten palveluiden, kuten S-mobiilin ja Oman S-kanavan käytössä ja autamme palveluiden käyttöönotossa. Lisäksi voit esimerkiksi avata tilin S-Pankkiin, tilata verkkopankkitunnukset ja hakea pankki- tai luottokorttia sekä S-Lainaa. Asuntolainan hakeminen alkaa täyttämällä hakemus S-Pankin verkkosivuilla. Tämän jälkeen pääset varaamaan ajan lainaneuvotteluun.

S-Pankki palvelee vielä toistaiseksi Kesäkadun pohjoispäädyn sisäänkäynnin vieressä. Uuden tilan avajaisia vietetään elo-syyskuun vaihteessa.

Jaa artikkeli: