coming-soon-oulu-shop-opening-jun-21-detailpage-image

Blue Tomato Shop avaa Valkeassa syksyllä

Valkean valikoima täydentyy mielenkiintoisella uutuudella tänä syksynä, kun Blue Tomato kauppa avaa Valkean Kesäkadulla. Blue Tomatolta löydät kaiken tarvitsemasi lumilautailuun, vapaalaskuun, skeittaukseen ja surffaamiseen. Oulun Valkean Blue Tomato myymälän asiantunteva tiimi vastaa mielellään kysymyksiisi ja auttaa esimerkiksi valitsemaan sinulle sopivan lumilaudan.

Välineiden lisäksi Blue Tomato tarjoaa laajan valikoiman katumuotia, kenkiä ja asusteita useilta tuotemerkeiltä, kuten Burton, Thrasher, Rip n Dip, Vans ja Nike SB.

Blue Tomatolla teet ostoksia helposti sekä myymälässä että verkkokaupassa. Jos haluat ostaa jotain verkkokaupasta, voit tilata sen Oulun Blue Tomato myymälään ilmaiseksi ja kokeilla tuotetta paikan päällä. Mikäli et halua pitää tilaamaasi tuotetta, voit jättää sen myymälälle ja löytää tilalle jotain muuta!

Viimeisimmät Blue Tomato -uutiset ja -kampanjat löydät Blue Tomato Oulun omilta somekanavilta. Ota Blue Tomato seurantaan jo tänään.

Facebookissa: www.facebook.com/bluetomatoshopoulu

Instagramissa: www.instagram.com/bluetomatoshopoulu

Jaa artikkeli: