MicrosoftTeams-image (83)

Valkeassa yhtenäiset aukioloajat 1.6. lähtien

Kauppakeskus Valkean liikkeet ovat saaneet vapaasti määritellä aukioloaikansa 8.3. lähtien koronaviruksen aiheuttamissa poikkeusoloissa. Aukiolojen vapautuksella haluttiin helpottaa toimijoiden tilannetta ja turvata toimintaedellytykset vaikeassa tilanteessa.

Koronatilanteen helpottuessa Pohjois-Pohjanmaan alueella ja asiakasmäärien kasvun myötä Valkeassa siirrytään tiistaista 1.6. alkaen takaisin yhteisiin aukioloaikoihin, jotka ovat ma-pe 10–20, la 10–18 ja su 12–18. Sokos palvelee näillä aukioloilla jo nyt. 

Ravintolat palvelevat 1.6. alkaen muutamaa poikkeusta lukuunottamatta ma-pe 10.30–20, la 10.30–18 ja su 12–18. Ravintoloista Hanko Sushi, Friends & Brgrs sekä Rosso palvelevat laajemmilla aukioloajoilla.

Sokos Herkku palvelee jatkossakin normaaleilla laajoilla aukioloajoillaan:
ma-la 7–22 ja su 9–21.

Yhteiset ja selkeät aukioloajat ovat Valkean asiakkaille tärkeä ominaisuus sujuvan asiointikokemuksen takaamiseksi. Tilannetta kuitenkin arvioidaan säännöllisesti ja tarvittaessa aukioloaikavelvoitteeseen tehdään muutoksia, jos koronatilanne heikkenee huomattavasti alueellamme. 

Jaa artikkeli: