jasmin_synttarit_1

Lasten- ja äitiysvaateliike Jasmin täyttää 30 vuotta!

Valkean kolmannesta kerroksessa sijaitseva Lasten- ja äitiysvaateliike Jasmin juhlii tällä viikolla 30-vuotissyntymäpäiviään. Jasminin uusi yrittäjä Pauliina Pitkänen kertoo pitkän iän salaisuuden olevan laadukkaat tuotteet ja henkilökohtainen palvelu.

– Ajassa eläminen on tällä alalla erittäin tärkeää. Pitää uskaltaa uusiutua, Pauliina kertoo.

Pauliina on aloittanut Jasminin kauppiaana vasta hiljattain, kun Jasminin perustaja ja entinen kauppias Hilkka Eskelinen otti rohkean askeleen ja siirtyi täysipäiväisesti mummon työtehtäviin joulukuussa 2020. Hilkka on silti edelleen Pauliinalle tärkeä tuki, turva ja ennenkaikkea ystävä.

– Hilkan pitkäjänteinen työ ja upea ura näkyy ja kuuluu edelleen Jasminin arjessa, kun asiakkaat muistelevat yhteistä, sukupolvien yli kulkevaa matkaa Jasminin kanssa, Pauliina kuvailee.

Pauliina on tuonut mukanaan Jasminiin osaamista ja kokemusta niin kansainvälisestä vaateketjusta kuin myös kotimaisesta lastenvaateyrityksestä. Kivijalka- ja verkkokaupan yhdistelmän kehittäminen kiinnostaa erityisesti. Silti Pauliina uskoo, että myös seuraavat 30 vuotta menestyksen avainsanat ovat laatutuotteet ja ystävällinen, henkilökohtainen palvelu. Haaveissa myös olisi, että Jasminilla olisi sisarus jossain muualla. Lähitulevaisuudelta Pauliina odottaa eniten paluuta normaaliarkeen, jota koronapandemia ei enää rajoittaisi.

Jasminissa juhlitaan synttäreitä keskiviikkoon 12.5. asti

  • Jasminin entinen yrittäjä ja perustaja Hilkka mukana juhlahumussa lauantaina 8.5. klo 12-15
  • Myymälä täynnä tarjouksia ja alennusrekkejä
  • Arvontaa päivittäin ma 10.5. asti.

 

Jasmin on vaateliike, jossa huomioidaan niin lapset kuin aikuisetkin. Kaikki tarpeet ratkaistaan aina asiakkaan parhaaksi. Valikoimasta löydät sekä kotimaisia että kansainvälisiä laadukkaita merkkejä 56cm-176cm saakka, unohtamatta äitiys- ja imetysvaatteita ja -tuotteita. Jasminin valikoimaa suunnitellaan ja toteutetaan asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Voit siis ottaa Jasminiin yhteyttä ja ehdottaa rohkeasti tuotteita tai merkkejä, mitä toivoisit valikoimaan.

Jaa artikkeli: