pidetään_huolta_valkea_2

Valkea suosittelee kasvomaskien käyttöä

Suosittelemme kasvomaskin käyttöä kauppakeskuksen tiloissa. Käytä kasvomaskia, jos vain voit! Koronavirus tarttuu ensisijaisesti pisaratartuntana, kun sairastunut henkilö yskii, aivastaa, puhuu tai laulaa. Oireetonkin voi tartuttaa. Kasvomaskien teho perustuu siihen, että mahdollisimman moni käyttää niitä asianmukaisesti. Käytä siis sinäkin!

On tärkeää, että myös kauppojen henkiökunta on tarkoituksenmukaisesti suojautunutta. Osuuskauppa Arinan kaikki työntekijät käyttävät asiakaspalvelutehtävissä kasvosuojainta. Valkea suosittelee kasvosuojainten käyttöä myös kaikille vuokralaisilleen ja heidän työntekijöilleen.

Muistathan edelleen:
– huolehtia käsihygieniasta pesemällä kädet huolellisesti lämpimällä vedellä ja saippualla. Tarvittaessa voit käyttää käsidesiä.
– suojata suusi nenäliinalla tai hihalla aina, kun yskit tai aivastat.
– pitää riittävän etäisyyden toisiin asiakkaisiin ja henkilökuntaan.

Pidetään huolta toisistamme ja Pohjois-Suomesta!

Jaa artikkeli: