kesäkatu_2 (1)

Tulevan viikonlopun yleisötapahtumat Valkeassa perutaan

Kauppakeskus Valkea on päättänyt toistaiseksi pidättäytyä järjestämästä tiloissaan yleisötapahtumia. Tästä syystä tulevaksi lauantaiksi 29.8. suunnitellut kauppakeskustapahtumat on peruttu. Kesäkadulla oli tarkoitus viettää lauantaina Valkea x Muoti  -muotitapahtumaa ja Valkean 3. kerroksessa lastentapahtuma Ketturiehaa.

Kauppakeskus Valkea haluaa toimia vastuullisesti ja olla järjestämättä yleisötapahtumia aikana jona ihmisjoukkojen kerääntyminen yhteen on väistämättä riski. Peruuntuneille tapahtumille pyritään löytämään uudet ajankohdat. ”Vaikka tartuntariski ei tällä hetkellä alueellamme ole kovin suuri, haluamme toimia vastuullisesti ja tehdä osaltamme voitavamme toisen aallon ehkäisemiseksi”, kommentoi päätöstä kauppakeskusjohtaja Anu Junnikkala-Alho.

Kaikki Valkean liikkeet ja ravintolat palvelevat normaalisti. Myös kaupalliset kampanjat toteutetaan suunnitellusti. Yleisötapahtumien sijaan kauppakeskuksessa keskitytään varmistamaan ostosten tekemisen turvallisuus. Asiakkaita muistutetaan käsi- ja yskimishygieniasta, käsidesin saatavuutta parannetaan, turvaväleistä muistutetaan aktiivisesti ja kauppakeskuksen yhteisissä tiloissa toteutetaan tehostettua siivousta.

Myös Tubetour 2020 -kiertueen syksyn tapahtumat on peruutettu. Näin olle myös Kauppakeskus Valkeaan kaavailtu Tubetour-tapahtumapäivä 9.10. on peruttu. Halutessasi voit lukea lisää Tubetour 2020 kiertueen peruuntumisesta osoitteessa https://tubetour.fi/

 

 

Jaa artikkeli: