tubetour_logo_ryhmakuva_1920x1080

Peruuntuneet Tubetour 2020 tapahtumat siirtyvät syksyyn

Kauppakeskus Valkea ja Troot joutuivat perumaan eilen Tubetour 2020 -kiertueen Oulun tapahtuman Valkean Kesäkadulla hallituksen linjattua isojen yleisötapahtumien perumisesta. Tänään kuultiin ilouutinen, kun kiertue päätettiin siirtää syksyyn. Näin myös Valkean keikalle tullaan etsimään uusi päivämäärä syksyltä.

Alla suora lainaus Tubetouria järjestävän Trootin ja yrityksen maajohtaja Nina Leskisen tiedonannosta.

Nina Leskinen, Troot – Creative Influencer Agency:

”Hei jengi, lisätietoa eilisiin uutisiin liittyen. Yleisten suositusten ja linjausten puitteissa mekin joudutaan ikäväksemme keskeyttämään kiertue tämän kevään osalta. Kuitenkin hyvä uutinen on se, että kiertue siirtyy tulevaan syksyyn! Pyrimme julkaisemaan uudet tapahtumapäivät mahdollisimman pian, joten maltattehan odottaa ja pysyä kuulolla uusista aikatauluista! Jo olemassa olevat liput käyvät sellaisenaan tuleviin tapahtumiin. Jos et pääse korvaavaan tapahtumaan, haethan lippurahojen palautusta lippukaupasta, josta ostit lipun.

Meitä harmittaa vietävästi, ettei päästä vetämään kevään loppuja tapahtumia suunnitellusti, mutta tässä kohtaa terveys ja turvallisuus on tietysti kaikkein tärkeintä. Näin toimimalla halutaan taata se, että me ei enempää edesauteta koronaviruksen leviämistä. Iso kiitos keikoista viime viikkojen aikana, ja kiitos ymmärryksestä! Pidetäänhän kaikki toisistamme huolta. Nähdään syksyllä!”

Jaa artikkeli: