kesäkatu_2

Kauppakeskus Valkea vapauttaa aukioloaikansa – vuokralaisille myös lupa sulkea liikkeensä toukokuun loppuun asti

Helpottaakseen vuokralaistensa tukalaa tilannetta koronavirusepidemian aiheuttamissa poikkeusoloissa, Kauppakeskus Valkea siirtyy käyttämään kaikkia liikkeitä ja ravintoloita velvoittavien yhteisten aukioloaikojen sijasta suositusaukioloaikoja 30.3. alkaen. Tämän muutoksen myötä Kauppakeskus Valkean toimijoilla on mahdollisuus määritellä aukioloaikansa vapaasti tai sulkea liikkeensä määräajaksi toukokuun loppuun asti.

Kauppakeskus Valkea on parhaan kykynsä mukaan läpi epidemia-ajan pyrkinyt helpottamaan vuokralaistensa tilannetta. Aukioloaikoja supistettiin ensimmäisen kerran 18.3., jolloin päädyttiin yhteisiin vähimmäisaukioloaikoihin. Samaan aikaan Kauppakeskus Valkea myönsi vuokralaisilleen huhti- ja toukokuun vuokralaskuihin maksuaikaa syys- ja marraskuulle asti. Markkinointimaksut ja hoitovuokrat peritään edelleen normaalisti, mutta niiden määrä tullaan tasaamaan tilikauden päätyttyä toteutuneiden menojen mukaan. Tällöin epidemia-aikana mahdollisesti käyttämättä jääneet tullaan palauttamaan vuokralaisille.

Kauppakeskus Valkea on myös käynyt useita kahdenkeskisiä neuvotteluja vuokralaistensa kanssa ottaakseen mahdollisimman hyvin huomioon kunkin yrityksen yksilöllisen tilanteen. Tällaisiin neuvotteluihin on jokaisella vuokralaisella edelleen mahdollisuus.

Asiakkaillemme tämä tarkoittaa, että jokaisen palvelun aukiolo kannattaa tarkistaa erikseen kauppakeskusvalkea.fi:n yrityskohtaisilta alasivuilta, joille uudet aukioloajat päivitetään sitä mukaa kun ne tietoon tulevat.

Jaa artikkeli: