kesäkatu_1920x1080

Kauppakeskus Valkea päivittää aukioloaikojaan varmistaakseen palvelujen jatkumisen

Kauppakeskus Valkean aukioloihin tehdään muutoksia 18.3. alkaen. Muutosten tarkoituksena on helpottaa liikkeiden ja ravintoloiden edellytyksiä tarjota palvelujaan vaikeassa liiketoimintatilanteessa. Uudet vähimmäisaukioloajat on kohdistettu asiakkaille tärkeimpään asioimisaikaan.

Olet lämpimästi tervetullut asioimaan ja ruokailemaan Kauppakeskus Valkeaan myös muuttuneessa arjessa. Koko kauppakeskusta koskevat yhteiset aukioloajat varmistavat, että tullessasi kauppakeskukseen tiedät tarvitsemasi palvelun olevan saatavilla.

Kauppakeskus Valkean liikkeet ja ravintolat palvelevat keskiviikosta 18.3. alkaen vähintään näiden uusien aukioloaikojen mukaisesti:

Ma – pe               10–19
La                         11–18
Su                         suljettu

Ruokakauppa Sokos Herkun aukioloajat pysyvät ennallaan:

Ma – pe               7–22
La                         7–22
Su                         9–21

Jaa artikkeli: