THE GOLDEN HORNS

Käyrätorvikvartetti The Golden Horns Kesäkadulla 15.10. klo 15.30

Universumin viilein kvartetti saapuu Ouluun ja piipahtaa myös Kesäkadulla antamassa maistiaisen Madetojan salin konsertistaan! Käyrätorvikvartetti The Golden Horns on yhtä kuin neljä Suomen johtavaa käyrätorvensoittajaa:  musiikin tohtorit Tero Toivonen (Tapiola Sinfonietta) ja Tommi Hyytinen (RSO), RSO:n soolokäyrätorvensoittaja Jukka Harju ja Kansallisoopperan orkesterin käyrätorven varaäänenjohtaja Tuomo Eerikäinen. Ryhmän tarina alkoi MTV3:n W-tyyli -ohjelmasta, jossa yhtye esitti Bill Withersin kappaleen Lovely Day jazzartisti Zarkus Poussan kanssa. Ryhmä on sittemmin osoittanut käyrätorven rajattomat mahdollisuudet mielikuvituksellisilla sovituksilla vailla mitään rajoja.

 

KULTAISET KÄYRÄTORVET

to 17.10. klo 19, Madetojan sali – Oulun Musiikkikeskus

Daniel Blendulf, kapellimestari

The Golden Horns

Liput ja lisätiedot: bit.ly/sinfoniansyksy2019_thegoldenhorns

Jaa artikkeli: