ERNEST VALKEA VAAKA-STILL (003)

OULUN SUURLÄHETYSTÖN KIRJOITUSTALKOOT VALKEASSA TO 23.5. KLO 16-19

Oulun suurlähettiläs kutsuu sinut Kauppakeskus Valkeaan kanssaan kirjoittamaan kortteja oululaisilta helsinkiläisille. Kerrotaan heille, millainen paikka Oulu on elää.

Henkilökohtaisuuksia Oulusta on taideprojekti, jossa oululaiset kirjoittavat anonyymejä kortteja helsinkiläisille. Oululaiset kertovat korteissa paikoista, kokemuksista ja tapahtumista, jotka juuri he tuntevat. Kortit jaetaan Oulun suurlähetystössä Helsingin Kampissa 7.-9.6.2019. Kortin kirjoittaja lisää oman erityisyytensä lähettäjäksi ja vastaanottajan erityisyyden osoitekenttään. Tämän perusteella suurlähetystössä toimiva posteljooni Timo Harju etsii oikeat vastaanottajat Kampista. Projektilla pyritään välittämään pieni pala oululaisuutta anonyymille vastaanottajalle Helsingissä.

Korttia kirjoittaessaan kirjoittaja voi pohtia millaiselle ihmiselle hän haluaa kortin osoittaa. Mikä hänessä on erityistä, onko hänellä hieno hattu tai kaunis katse? Mahtaako hän olla hiljainen tai rakastunut? Ideana on kirjata vastaanottajan erityisyys osoitekenttään ja oma erityisyys lähettäjäksi. Erityisyyttä voi olla harrastus, kyky taikka luonteenpiirre – mitä ikinä kirjoittaja haluaa itsestään jakaa. Kortteja kerätään lapsilta kouluissa, vanhoilta hoivakodeissa ja keneltä vain avoimissa työpajoissa, joista yksi järjestetään Valkean kesäkadulla 23.5.2019. Tule siis mukaan korttitalkoisiin!

Kirjoitustalkoot pidetään torstaina 23.5. Valkean Kesäkadulla kello 16-19.

Kortin kirjoitusohjeet:

MINUSSA ON ERITYISTÄ:
Kerro jotain erityistä itsestäsi. Erityisyyttä voi olla esimerkiksi luonteenpiirre, taito, kiinnostuksenkohde.

VIESTI OULUSTA:
Kerro mitä sinulle kuuluu juuri nyt ja mitä fiiliksiä sinulla on Oulussa elämisestä. Voit myös siirtyä mielikuvituksen avulla Oulussa sijaitsevaan paikkaan ja kertoa tästä paikasta ja  muistoista siellä.

OLISIKO SINUSSA ERITYISTÄ:
Osoita kortti anonyymille helsinkiläiselle kuvaillen mikä hänessä on erityistä. Voit osoittaa kortin vaikkapa heinohattuiselle, tanssia harrastavalle tai hymysuulle.

#parastaoulussa  #oulunsuurlahetysto

HELSINKI.OULU.COM

 

Jaa artikkeli: