Valkea_BF_artikkelikuva_1920x1080

Tulossa: Black Friday ja ilmainen parkkeeraus

Perjantaina 23.11. vuoden odotetuin shoppailutapahtuma Black Friday! Odotettavissa aivan järjettömiä tarjouksia ja pidennetty aukiolo jo klo 7:00! Osa tarjouksista voimassa vain aamulla, joten nopeat syövät hitaat.

Black Fridayn päräyttävä parkkietu!

Liikekeskus ry ja Kauppakeskus Valkea tarjoavat ilmaisen pysäköinnin Kivisydämessä* ja Valkean parkkihallissa pe 23.11. klo 6:30-11:30. Jätä auto parkkiin ja shoppaile itsesi pyörryksiin koko keskustan suuressa ostostapahtumassa!

 

*Edun käyttöön saadaksesi Kivisydämessä toimi näin: Käytä pysäköintiä klo 6:30-11:30 välillä ja ota lipuke tullessasi puomilta. Poistuessasi käytä lipuketta normaalisti automaattikassassa. Jos poistut ennen klo 11:30, sinua ei veloiteta. Ennen klo 6:30 ja klo 11:30 jälkeen pysäköinti on maksullista.

Jaa artikkeli: