Valkea_Minna_Lindgren_1920x1080

Valokeilassa kirjailija ja toimittaja Minna Lindgren to 25.10. klo 11:30-12

Valitettavasti Maria Sid on estynyt ja esiintyjä Valkean lavalla on vaihtunut. Olemme saaneet vieraaksi kirjailijan ja toimittajan Minna Lindgrenin.

Kauppakeskus Valkean lavalla esittäytyy monipuolinen kirjailija ja toimittaja Minna Lindgren. Lindgrenin viimeisimpiä töitä on libretto Kansallisoopperan Pikaparantola-teokseen, joka on nyt vierailulla Oulussa. Lindgren on työskennellyt pitkään muun muassa Yleisradiossa. Lindgrenin vuonna 2013–2015 ilmestynyt Ehtoolehto-trilogia on niittänyt mainetta niin Suomessa kuin maailmalla. Tule kuulemaan Minnan ajatuksia oopperateoksen luomisesta.

Osuuskauppa Arina on mukana tukemassa Kansallisoopperan ja -baletin vierailua Oulussa 24.–27.10.

Jaa artikkeli: