Valkea_joulutori_2017_1920x1080__

Joulukortteli valloittaa ydinkeskustan

Tänä vuonna järjestetään Oulun keskustan yhteinen joulutorikokonaisuus eli Joulukortteli, joka levittäytyy Rotuaarin aukiolta Valkean Kesäkadulle. Kauppakeskus Valkean Joulukatu myyntikojuineen avautuu 1.12. ja Rotuaarin Tiernatori mökkikylineen 14.12.2018. Myyjähaku Joulukorttelin myyntipaikoille on avattu; jouluisten myyntimökkien hakuaika jatkuu 26.10. saakka.

Joulun tunnelmaa keskustan joulutoreilla

Joulukorttelin järjestelyistä vastaavat Oulun Liikekeskus ry ja Kauppakeskus Valkea yhteistyössä Business Oulun kanssa. Ydinkeskustaan toteutetaan näyttävä ja viihtyisä Rotuaarin ja Valkean joulutoreista koostuva Joulukortteli, jonne kaupunkilaiset voivat tulla viettämään aikaa – hörppäämään kupin kuumaa, seurustelemaan tuttujen kanssa, nauttimaan ohjelmasta ja joulun tunnelmasta. Joulutoreilta voi hankkia laadukkaita lahjoja ja herkkuja sekä itselle että pukinkonttiin.

”Olen todella innoissani päästessäni toteuttamaan joulutoria”, kertoo Tiernatorin tuottaja Niina Jortikka. ”Oulussa on varmasti paljon joulun ystäviä. Kannustan ottamaan yhteyttä ja ideoimaan mieluista, oululaisen näköistä aktiviteettia Rotuaarin ja Valkean yhteiseen Joulukortteliin.”

”On upeaa päästä tekemään yhteistyötä joulutorien merkeissä. Yhdistäessä voimamme saamme varmasti luotua Oulun keskustaan vireän ja viihtyisän Joulukorttelin, joka esiintyjineen ja jouluostoksineen on ohittamaton elämys”, summaa Valkean kauppakeskusjohtaja Anu Junnikkala-Alho.

Myyntimökkien vuokraus on avattu

Rotuaarilla sijaitsevan Tiernatorin myyjähaku on avattu ja hakemuksia otetaan vastaan perjantaihin 26.10.2018 saakka. Vuokralla on kymmenen jouluista myyntimökkiä. Tiernatori on avoinna 14.-23.12.2018 (maanantaista perjantaihin klo 11-19, lauantaisin klo 10-17 ja sunnuntaisin klo 12-16). Myyjähaku on auki osoitteessa www.tiernatori.fi.

Kauppakeskus Valkean Joulukadun myyntikojuja taas voi tiedustella vuokralle arkisin klo 10-15 kauppakeskusassistentti Maria Moilaselta p. 044 405 0759.

Joulukortteli tuo joulun Ouluun!

Jaa artikkeli: