IMG-20180615-WA0001

Kesätyöntekijöiden kuulumiset: Kalle ja Emilia

Kalle:

Kesätyöni Valkeassa kauppakeskusoppaana on ollut ehdottomasti kokemisen arvoista. Valkean henkilökunnan äärimmäisen lämmin ilmapiiri toi hyvän mielen ja fiiliksen heti ensimmäisestä työpäivästä lähtien. Tämä auttoi jaksamaan raskaammankin työpäivän ylitse hyvillä mielin! Kiitos tästä Valkean henkilökunnalle. Kiitos kuuluu myös työparilleni Emilialle, jonka kanssa työpäivä kului nopeasti ja vaivattomasti.

Olin innoissani kuultuani, että pääsen Valkeaan töihin. Innostustani kuitenkin varjosti epätietoisuus työnkuvasta ja työtehtävästäni, sillä tiesin vain että tulen työskentelemään Valkean kauppakeskuksessa oppaana. Ennakkoon ajattelin vain opastavani ihmisiä Valkeassa, mutta todellisuudessa työnkuva sisälsi paljon muutakin. Kokonaisuudessaan työnkuva selkeni kuitenkin nopeasti jo ensimmäisinä päivinä.

Loppujen lopuksi työtehtäviini kuului pääasiallisen ihmisten opastuksen lisäksi myös Sokoksen Ale-kuvastojen jakoa, Yötön Yö -etukuponkivihkojen jakoa, Valkean Instagrammin ylläpitoa, sekä muita pieniä avustustehtäviä. Olin positiivisesti yllättynyt työtehtävieni monipuolisuudesta.

Näin viimeisenä työpäivänä tunnen iloa, sillä pääsen vihdoin viettämään ansaittua kesälomaa, mutta toisaalta oloni on hieman haikea. Tämä johtuu siitä, että päivän päätyttyä joudun lähtemään täältä upeasta työskentely-ympäristöstä uusien kesätyöläisten tullessa tilalleni.

Työskentely Valkeassa on ollut kerrassaan hieno ja palkitseva kokemus. Vielä kerran, kiitos Valkean henkilökunnalle mahtavasta asenteesta ja lämpimästä ilmapiiristä!

 

 

Emilia:

Olen ollut jo toista kesää putkeen Valkeassa kesätöissä, enkä voisi kuvitella parempaa kesätyöpaikkaa minulle. Viime kesänä mietin töiden loppumisen jälkeen, että olisipa mahtava joskus päästä uudelleen töihin Valkeaan. Toukokuun alussa sain tekstiviestin, jossa minulle tarjottiin työpaikkaa Valkeasta, olin erittäin onnellinen tulevasta kesätyöstäni. Työtehtävät Valkeassa ovat todella monipuolisia ja mielenkiintoisia. Täällä jokainen päivä on erilainen.

Olemme työskennelleet pääosin Kesäkadulla kauppakeskusoppaina ja neuvoneet ihmisiä. Kesäkadulla ollessamme olemme myös jakaneet etukuponkivihkoja Yötön yö -tapahtumaan sekä Sokoksen Ale-kuvastoja tulevien alennusmyyntien myötä. Olemme myös päivittäin ylläpitäneet Valkean Instagram-tiliä. Työtehtävät ovat olleet siis monipuolisia ja erittäin mukavia.

Nämä pari viikkoa ovat kuluneet todella nopeasti töiden parissa. Minulla vielä odottaa pari työpäivää ensi viikolla, josta en kyllä valita. Valkeassa on todella mukava työilmapiiri ja voisin milloin vain tulla uudestaan töihin Valkeaan. Haluan kiittää työpariani Kallea, jonka kanssa työtehtävät ovat sujuneet kyllä todella helposti sekä Valkean henkilökuntaa ihanasta ilmapiiistä ja mahdollisuudesta, että olen saanut tulla töihin tänne.

Ihanaa kesää kaikille!

 

Jaa artikkeli: