Uutta Valkeassa: Vohvelikuningas, Vero Moda, Jack & Jones sekä Fafa's

Vohvelikuningas avasi Valkean 1. kerroksessa  ja on nyt avoinna kauppakeskuksen aukiolojen mukaisesti. Vohvelikuninkaalta löydät kaupungin kehutuimmat vohvelit, suolaiset ja makeat annokset (myös gluteenittomana), Waffle dog -vohvelitikut, sandwichit ja jäätelöannoksia.

Spice Ice muutti Kesäkadulle ja palvelee kauppakeskuksen aukiolojen mukaisesti.

Vero Moda ja Jack & Jones avataan yhteiseen liiketilaan Sampotalon puolelle toiseen kerrokseen torstaina 17.5. Avajaisia vietetään koko viikonlopun ajan, tarjouksena -25% kaikista normaalihintaisista tuotteista torstaista sunnuntaihin!

Kauan odotettu FAFA’S avataan Ravintolamaailma Köökiin tiistaina 30.5.  FAFA’S tarjoaa autenttista ja käsintehtyä gourmet street foodia ystävällisellä ja mutkattomalla palvelulla. Tarjoamme luomufalafelit, meze annokset ja pitat aina tuoreena ja paikanpäällä paistettuna. Annoksemme on tarkasti suunniteltu kaikkia makuja silmällä pitäen, lihansyöjät ja vegaanit tervetuloa nauttimaan! Saatavilla myös erikseen lapsille suunniteltuja annoksia.

Jaa artikkeli: