Valkea_Qstock_arvonta_2018_1920x1080

Qstock VIP-lippupaketin arvonta Facebookissa ja Instagramissa

Haluatko olla VIP? Kesä ja Qstock lähestyvät!  Nyt ois tarjolla kaksi 2 päivän VIP-lippua Qstockiin (K-18, arvo n. 700€). Osallistu arvontaan Facebookissa ja/tai Instagramissa. Huom! Kilpailuun voivat osallistua täysi-ikäiset. Kaikki 24.5. mennessä julkaisua kommentoineet osallistuvat lippupaketin arvontaan.

Arvonnan järjestää Kauppakeskus Valkea ja se on Qstock Oy:n hyväksymä. Facebook ei ole osallisena arvontaan.

Kilpailusäännöt: Kauppakeskus Valkea, Qstock VIP-liput

Osuuskauppa Arinan Facebook-arvonnan viralliset säännöt:

Arvonnan järjestäjä:
Osuuskauppa Arina (Näissä säännöissä Kauppakeskus Valkea), Nuottasaarentie 1, 90400 Oulu

Kampanja-aika:
Kampanjaan tulee osallistua 18.-24.5.2018 välisenä aikana. Palkinto arvotaan 25.5.2018 klo 12.

Ketkä voivat osallistua:
Arvontaan voivat osallistua kaikki täysi-ikäiset Facebook-käyttäjätunnuksen tai Instagram-tilin omaavat Suomessa asuvat yksityishenkilöt. Arvontaan eivät voi osallistua sen valmisteluun tai toteuttamiseen osallistuneet Osuuskauppa Arinan työntekijät ja heidän perheenjäsenensä.

Arvontaan voi osallistua Kauppakeskus Valkean Facebook-sivuilla (www.facebook.com/kauppakeskusvalkea) ja/tai Instagramissa @kauppakeskusvalkea kommentoimalla 18.5.2018 julkaistua Qstock-päivitystä.

Arvontaan osallistuvat kaikki julkaisuja kommentoineet. Muihin Kauppakeskus Valkean Facebook-sivun päivityksiin tai Instagram-kuviin julkaistut kommentit tai tykkäykset eivät osallistu arvontaan.

Palkinto:
Kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan lippupaketti, joka sisältää kaksi kahden päivän VIP-lippua Qstockiin 2018. Palkinnon arvo n. 700 €. VIP-alue on K-18.

Voittajat ilmoitetaan alkuperäisen julkaisun kommenttikentässä. Voittajiin otetaan yhteyttä yksityisviestillä Facebookissa tai Instagramissa 25.5.2018 klo 16 mennessä.

Voittajan tulee noutaa liput sovittuna ajankohtana Kauppakeskus Valkean toimistolta Isokatu 22-25, Oulu.

Muut ehdot:
Facebook ei sponsoroi, suosittele tai hallinnoi kampanjaa millään tavalla eikä se liity mitenkään Facebookiin. Jokaisen osallistujan on vapautettava Facebook kaikesta vastuusta.

Tilanteessa, jossa voittajaa ei saada kiinni 1.6.2018 mennessä, voittaja menettää oikeutensa palkintoon ja Kauppakeskus Valkealla on oikeus arpoa uusi voittaja tai jättää palkinto jakamatta.

Annettuja yhteystietoja käytetään vain arvontaan liittyvään yhteydenpitoon. Kauppakeskus Valkealla on kuitenkin oikeus julkistaa arvonnan voittaja Facebook-sivuillaan ja Instagram-tilillään ilman voittajan erillistä suostumusta.

Kauppakeskus Valkea rajoittaa vastuunsa arvonnan kohteena olevien palkintojen arvoon.

Tietojenkäsittelyperiaatteet on mainittu Arinan kilpailu- ja arvontarekisterissä osoitteessa www.arina.fi.

Jaa artikkeli: