goodeveningoulu_1920x1080

Euroviisukisakatsomo la 12.5. ja sisäänkäynnin poikkeukset

Suomen virallinen Euroviisukatsomo on lauantaina 12.5.2018 Kauppakeskus Valkean Kesäkadulla. Tapahtuman ohjelma on tarkentunut.

Kesäkatu tyhjennetään ihmisistä kello 19, kun kauppakeskus menee kiinni.

Ovet Suomen viralliseen Euroviisukisakatsomoon avataan klo 20.30.

Kulku katsomoon tapahtuu Kauppurienkadun puoleisesta pääovesta.

Sokos Herkkuun ja Kivisydämen parkkihalliin pääsee kulkemaan Sokoksen päädyssä olevasta ovesta Kauppurienkadulta. Käynti Köökin ravintoloihin järjestyy puolestaan Kauppurienkadun puoleisella maisemahissillä. Illan tunnelmien kuvauksia Yleisradion taustakuvaksi tehdään heti kello 21 alkaen. Kuvausten jälkeen ennen Portugalin euroviisulähetyksen alkua nähdään ilma-akrobatisti Ilona Jäntin esitys, visaillaan oululaisen musiikkivisojen tekijän Pyhiksen spesiaalilla Eurovisalla ja kuullaan DJ Kaasin Euroviisujen lämmittelysetti. Tapahtuman Valkean Kesäkadulla juontaa Sampo Marjomaa.  Euroviisulähetys Portugalista alkaa kello 22. Kisakatsomo sulkeutuu Euroviisujen jälkeen noin klo 01.30.

Paikkoja on Kesäkadulla rajoitetusti, joten yleisön toivotaan saapuvan ajoissa paikalle. Tapahtumaan mahtuu arvioiden mukaan reilut 1000 ihmistä. Koko Kesäkatu suljetaan lauantaina 12.5. klo 19.00 – 3.00 ajaksi. Tapahtuma-alueen portilla vieraille tehdään sisääntulotarkastus, jolla halutaan varmistaa euroviisujuhlijoiden turvallisuus ja viihtyvyys suuressa yleisötapahtumassa.

Kesäkadulla tulee olemaan kaksi isoa screeniä, joista suoraa euroviisulähetystä voi seurata. Tiloista löytyy reilu parisataa istumapaikkaa, jotka on sijoiteltu Kesäkadulle sekä kakkoskerroksen lehterille. Istumapaikkoja löytyy myös Kesäkadulla olevien kahviloiden tiloista, jotka ovat avoinna koko illan.

Liity tapahtumaan Facebookissa tästä.

Jaa artikkeli: